Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Καλοβλέπει «Ελέ» ο Πανόπουλος!!

Τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο καλοβλέπει ο Χρήστος Πανόπουλος, σύμφωνα με τον «Τρελό του Χωριού», για την τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθης στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Καλοβλέπει «Ελέ» ο Πανόπουλος
Η Skoda Ξάνθη έχει μείνει χωρίς προπονητή και ο Χρήστος Πανόπουλος αναζητά αυτό που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας του τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με τη στήλη της Sportday, ο «Τρελός του Χωριού», ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ομάδας έχει ξεχωρίσει δύο προπονητές.

Πρόκειται για τον Χριστόπουλο, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πιθανότατα θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Η περίπτωση του «Ελέ» συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες καθώς είναι ελεύθερος και ο Χρήστος Πανόπουλος εκτιμά αρκετά τις ικανότητές του και όλα όσα έδειξε στον Πανιώνιο.

Μόνο, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα! Η απόσταση! Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επιθυμεί περισσότερο να δουλεύει στην Αθήνα ή κοντά σε αυτή και η Ξάνθη πέφτει μακριά για νέο αλλά ταλαντούχο τεχνικό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: