Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Ξηλώνεται» για Κονοπλιάνκα η Ζενίτ!!

Πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ είναι έτοιμη να καταθέσει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην Ντνιέπρ, προκειμένου να αποκτήσει τον Εβγέν Κονοπλιάνκα το ερχόμενο καλοκαίρι, αναφέρει ο ρωσικός Τύπος.

«Ξηλώνεται» για Κονοπλιάνκα η Ζενίτ
Από την αρχή της καριέρας του, το 2007, αγωνίζεται στη Ντνιέπρ, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών. Μετά από 6 χρόνια και περισσότερες από 100 συμμετοχές στο Ουκρανικό πρωτάθλημα, ο Εβγέν Κονοπλιάνκα είναι έτοιμος να αλλάξει φανέλα.

Σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα «Izvestia», ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την απόκτηση του Ουκρανού διεθνούς. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της Ζενίτ προτίθενται να προσφέρουν 20 εκατ. ευρώ στην Ντνιέπρ, θέλοντας να «προσπεράσουν» την Άρσεναλ, η οποία έχει ήδη κάνει την πρώτη κίνηση.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση των Ουκρανών, οι οποίοι το 2011 απέρριψαν πρόταση από τη Ντιναμό Κιέβου ύψους 14 εκατ. ευρώ, αξιώνοντας περισσότερα από 50 εκατ. προκειμένου να παραχωρήσουν τον ταλαντούχο Εβγέν Κονοπλιάνκα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: