Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Νιώθει πρωταθλητής από τώρα ο Ιμπραΐμοβιτς!!

Την ικανοποίησή του για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γαλλίας από την Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε συνέντευξή του σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Νιώθει πρωταθλητής από τώρα ο Ιμπραΐμοβιτς
Απομένουν ακόμα 5 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Σαμπιονά και η ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Η Παρί Σεν Ζερμέν απέχει 9 βαθμούς από τη δεύτερη Μαρσέιγ, κάτι που την κάνει να αισθάνεται βέβαιη πρωταθλήτρια. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε από όσα είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο γαλλικό Τύπο.

«Βρισκόμαστε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε, χωρίς πολύ κόπο, να τερματίσουμε πρώτοι με την ολοκλήρωση του Σαμπιονά. Είναι όμορφο να κερδίζεις, για αυτό το λόγο, εξάλλου, ήρθα στο Παρίσι το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό θα είναι ένα ακόμα πρωτάθλημα που κατακτώ, αλλά έχει ιδιαίτερη αξία για μένα, αφού είναι το πρώτο μου στη Γαλλία. Είμαι χαρούμενος, ικανοποιημένος, αλλά και κουρασμένος, μετά από την υπερπροσπάθεια που καταβάλαμε όλοι οι παίκτες της Παρί», τόνισε ο Σουηδός.

Αν και η Παρί Σεν Ζερμέν έχει, με διαφορά, το καλύτερο ρόστερ της Γαλλίας, το πρωτάθλημα αυτό δεν έρχεται εύκολα. «Καμία επιτυχία δεν έρχεται χωρίς να… επενδύσεις σε κόπο. Δουλεύουμε όλοι μας πολύ σκληρά από το περασμένο καλοκαίρι και έχουμε κάνει πολλές θυσίες. Όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν και αυτό δυσκολεύει την αποστολή μας. Κουραστήκαμε πολύ για να πάρουμε τη διαφορά των 9 βαθμών από την Μαρσέιγ, αλλά νομίζω πως την αξίζαμε», σημείωσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: