Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Προτεραιότητά μου η Εσπανιόλ»

Την πρόθεσή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, εξέφρασε ο Χοάν Βερντού, μιλώντας σε ισπανικές εφημερίδες.

«Προτεραιότητά μου η Εσπανιόλ»
Ανήκει στην Εσπανιόλ από το 2009 και έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 140 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας 22 γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, αλλά ακόμα ο Χοάν Βερντού δεν έχει κληθεί από τη διοίκηση του καταλανικού συλλόγου, προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα. Κάτι που, όμως, δεν φαίνεται να τον αγχώνει.

«Πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω την καριέρα μου στην Εσπανιόλ. Για αυτό το λόγο θα τους περιμένω μέχρι το καλοκαίρι. Θέλω να συμφωνήσουμε γρήγορα, αλλά ακόμα δεν έχω εικόνα της κατάστασης. Δεν με έχει ενημερώσει κανείς από τη διοίκηση. Πιστεύω, πάντως, πως και εκείνοι θα θέλουν να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας», τόνισε στον ισπανικό Τύπο ο Βερντού αναφορικά με το θέμα του συμβολαίου του.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Βερντού απέρριψε πρόταση από ομάδα της Αραβικής χερσονήσου. «Είναι αλήθεια πως ο μάνατζέρ μου έλαβε μια προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά την απέρριψα αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη. Σας είπα, προτεραιότητά μου παραμένει η Εσπανιόλ. Μόνο αν δεν τα βρούμε με την ομάδα μου θα κοιτάξω άλλες προτάσεις. Είμαι ακόμα 30 ετών και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο, οπότε αυτό θα αποτελέσει κριτήριο για την επιλογή μου, αν δεν συμφωνήσω με τη διοίκηση της Εσπανιόλ», τόνισε με έμφαση ο Χοάν Βερντού.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: