Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Σε 6 χρόνια ΑΕΚ θα ΠΑΣ Champions League!»

Ένα πολύ αισιόδοξο στοίχημα έβαλε την Πέμπτη ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για το μέλλον της ομάδας μετά τον υποβιβασμό της. Τι μυρίστηκε πάλι ο σκύλος.
Την Πέμπτη απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΠΕ της Super League για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Έτσι οι “κιτρινόμαυροι” έμαθαν οριστικά τον υποβιβασμό τους. Όπως πληροφορηθήκατε στο άκουσμα της είδησης, στα Σπάτα εκτυλίχθηκαν οι ίδιες τραγικές στιγμές όπως στο τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου άπαντες βούρκωσαν και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.
Μερικοί πάντως πεισμάτωσαν με το κακό που υπέστη ΑΕΚ! Μάλιστα ένας ποδοσφαιριστής έβαλε στοίχημα με μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ότι η Ένωση σε έξι χρόνια, το 2019 δηλαδή, όχι απλά θα επιστρέψει δυναμικά αλλά θα χτυπήσει και Champions league. Τόσο αισιόδοξα βλέπει το μέλλον της ομάδας ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.
Σίγουρα θα αναρωτιέστε πόσα χρήματα πονταρίστηκαν. Δεν θα σας αποκαλύψουμε το ακριβές ποσό. Να είστε σίγουροι όμως ότι αυτές τις εποχές με το συγκεκριμένο ποσό, ένας απλός ιδιωτικός υπάλληλος θα αισθανόταν... πλούσιος.
Όσον αφορά τη λέξη “ΠΑΣ” στον τίτλο, είναι ένα στοιχείο για να βρείτε τον παίκτη που έβαλε το στοίχημα. Βλέπετε ο συγκεκριμένος τα είχε ακούσει από πολλές μεριές κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα στα Γιάννινα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: