Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Γιατί φίλησα τον Ιμπραΐμοβιτς»

Τις δικές του εξηγήσεις για το… ρομαντικό φιλί που έδωσε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Νις, έδωσε ο Ρενάτο Τσιβέλι στη γαλλική τηλεόραση.

«Γιατί φίλησα τον Ιμπραΐμοβιτς»
Η εικόνα έχει κάνει το γύρο του κόσμου, με τα σχόλια να είναι ποικίλα και, τις περισσότερες φορές, ιδιαίτερα χιουμοριστικά. Το φιλί που έδωσε στο λαιμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο Ρενάτο Τσιβέλι, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νις, χαρακτήρισε την 33η αγωνιστική του Σαμπιονά.

Ο βασικός πρωταγωνιστής της… ρομαντικής σκηνής, κλήθηκε από γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για την κίνησή του να φιλήσει τον «Ίμπρα». «Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτή την κίνηση. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Για να είμαστε ειλικρινείς, συμβαίνουν πολλά περισσότερα και πολύ χειρότερα», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη αντίδραση του Ιμπραΐμοβιτς δεν ήταν πολύ… φιλική. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Νις ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Σουηδό. «Μιλήσαμε μέσα στο γήπεδο και δόθηκαν οι εξηγήσεις για αυτό που συνέβη. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά μας. Όλα έληξαν εκεί… στη φάση του φιλιού», ανέφερε γελώντας ο Τσιβέλι.

Ο Αργεντινός, ωστόσο, απέδειξε πως έχει χιούμορ, όταν επισήμανε στον δημοσιογράφο πως είναι πολύ χαρούμενος που όλοι ασχολούνται με το φιλί. «Ασχολούνται άπαντες με το… φιλάκι και δεν αναφέρουν τα τρία γκολ που φάγαμε στο… κεφάλι. Πάλι καλά, δηλαδή, που είχα αυτή την έμπνευση. Αλλιώς θα μας είχαν ξεφτιλίσει για την κάκιστη απόδοσή μας», σημείωσε ο Ρενάτο Τσιβέλι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: