Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τσάβι: «Είμαστε η Μπαρτσελόνα και θα το παλέψουμε»

Σχεδόν αδύνατον χαρακτήρισε ο Τσάβι το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να ανατρέψει το εις βάρος της 4-0 του πρώτου αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Τσάβι: «Είμαστε η Μπαρτσελόνα και θα το παλέψουμε»
Για την τιμή της Μπαρτσελόνα θα παλέψουν οι παίκτες της στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League κόντρα στην Μπάγερν, όπως δήλωσε ο Τσάβι μετά το τέλος του χθεσινού ματς.

Οι Καταλανοί ηττήθηκαν με σκορ 4-0 από τους Βαυαρούς και ο Ισπανός μέσος θεωρεί αδύνατον το ενδεχόμενο να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά εκείνος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν για το… θαύμα.

«Είμαστε λυπημένοι, επειδή ήταν καλύτεροι από εμάς. Το αποτελέσματα ήταν μεγάλο, αλλά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Ήταν καλύτεροι, αμύνθηκαν καλύτερα και είχαν τεράστιο προβάδισμα από τις ικανότητές του. Αξίζουν συγχαρητήρια», τόνισε ο διεθνής χαφ μετά το τέλος του ματς και πρόσθεσε:

«Χρειάζεται να παλέψουμε για την τιμή μας, επειδή η ομάδα παλεύει μέχρι το τέλος. Επειδή είμαστε η Μπαρτσελόνα και θα προσπαθήσουμε για το θαύμα, αλλά ξέρουμε ότι είναι σχεδόν αδύνατον να ανατρέψουμε αυτό το αποτέλεσμα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: