Ο Τζιοβάνι είναι ψηλά στην λίστα του Μίτσελ, αλλά τα... αγκάθια για Πειραιά είναι πολλά! Το gazzetta.gr ανοίγει τον φάκελο του Μεξικανού μεσοεπιθετικού!

Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος στην λίστα του Μίτσελ και το gazzetta.gr ανοίγει το... κεφάλαιο του Μεξικανού. Τι λένε άνθρωποι της Μαγιόρκα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, την επιθυμία του παίκτη, αλλά και το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής. Ο Μίτσελ επιθυμεί την απόκτησή του , αλλά για να γίνει οποιαδήποτε σοβαρή κουβέντα σχετικά με το μέλλον του θα πρέπει να περιμένουμε λίγες εβδομάδες... Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το μέλλον του Ντος Σάντος. Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να δείτε όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης του Τζιοβάνι Ντος Σάντος:
Εάν μείνει η Μαγιόρκα... Σε αυτήν την περίπτωση πολύ δύσκολα ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος θα φύγει από την Ισπανία και την Μαγιόρκα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε αυτήν την περίπτωση θα παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και στην ομάδα όπου αγωνίζεται στην παρούσα φάση. Θα έχει στο μυαλό του το πως θα τιμήσει το υπάρχον συμβόλαιό του. Η Μαγιόρκα από την άλλη δεν θα θέλει να τον... αποχωριστεί καθώς ποντάρει πολλά πάνω του.

Εάν υποβιβαστεί... Εφόσον η Μαγιόρκα πέσει κατηγορία τότε όλα είναι πιθανά και όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Η Σαμπντόρια και σύλλογοι από την Αγγλία και την Ισπανία θέλουν τον ποδοσφαιριστή ενώ οι Ισπανοί επιμένουν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για εκείνον αλλά και για τον αδερφό του, Τζόναθαν. Η Μαγιόρκα αναμφίβολα θα ζητήσει σαφώς λιγότερα χρήματα απ' όσα δαπάνησε και για τον παίκτη και για το συμβόλαιο. Θα είναι πιο διαλλακτική και για τον παίκτη και για τα λεφτά...

Τόσα θα δώσει... Η Μαγιόρκα έδωσε το 2012 1 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Το άλλο 50% το έχει η Τότεναμ. Συν τοις άλλοις οι ετήσιες αποδοχές του Τζιοβάνι είναι αρκετά υψηλές. Με ένα ποσό της τάξεως των 2 έως και 2,5 εκατ. ευρώ η Μαγιόρκα θα μπορούσε να ικανοποιηθεί για τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Όπερ σημαίνει ότι το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ. Δεν πρόκειται για ένα μικρό ποσό.

Η θέση της Τότεναμ... Σαφέστατα ρόλο-κλειδί στην μεταγραφή του Τζιοβάνι θα παίξει η Τότεναμ καθώς έχει και αυτή δικαιώματα του παίκτη. Η Μαγιόρκα είναι υποχρεωμένη σε κάθε περίπτωση να αποτανθεί σε αυτήν προκειμένου να κάνει την παραμικρή κίνηση για τον Μεξικανό άσο.

Οι επιθυμίες του παίκτη... Ο Τζιοβάνι το 2012 υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την Ισπανία. Ο διεθνής παίκτης λατρεύει την χώρα και το ποδόσφαιρό της. Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει περάσει τα καλύτερά του χρόνια. Δεν ξεχνά πως και στην Αγγλία και στην Τουρκία έχει περάσει δύσκολες στιγμές. Και αυτό διότι και δεν πέρασε καλά και δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που θα ήθελε ο ίδιος. Σε περίπτωση που πέσει η Μαγιόρκα θα επιδιώξει την αποχώρησή του έχοντας ως προτεραιότητά του να βρει ομάδα στην Ισπανία και την Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Ο Ολυμπιακός έχει με το μέρος του το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ όμως για τον Τζιοβάνι πάνω απ' όλα είναι η Ισπανία. Την νιώθει σαν το δεύτερο σπίτι του. Εκτός των άλλων πρέπει να σημειωθεί πως είναι ακόμα νωρίς για τον παίκτη. Σε 2-3 εβδομάδες θα κριθεί οριστικά και αμετάκλητα και το τι θα συμβεί με την Μαγιόρκα και το τι θα γίνει με τον παίκτη. Ένα άλλο σημαντικό σκέλος είναι πως ο Τζιοβάνι δεν μιλάει εύκολα στον Τύπο για το μέλλον του. Προτιμάει να μιλάει μαζικά σε δημοσιογράφους και όχι ατομικά και πάντα όταν εκείνος το κρίνει απαραίτητο.