Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Για τον Αντσελότι δεν ξέρω, ο Ίμπρα κι έγω μένουμε»

Σίγουρος για την παραμονή τόσο του ίδιου όσο και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε ο Λεονάρντο, που παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο.

«Για τον Αντσελότι δεν ξέρω, ο Ίμπρα κι έγω μένουμε»
Με μεγάλη σιγουριά αναφέρθηκε ο Λεονάρντο για την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, και την επόμενη σεζόν με δηλώσεις του στην «L’Equipe». O Βραζιλιάνος, πρώην τεχνικός της Ίντερ, τόνισε πως μαζί του στο Παρίσι θα συνεχίσει και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ τόνισε πως οι συζητήσεις ανανέωσης με τον Κάρλο Αντσελότι θα ξεκινήσουν μετά την μαθηματική κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος.

«Εγώ θα μείνω στην Παρί, ποτέ δεν είχα πρόθεση να αποχωρήσω», ήταν το αρχικό σχόλιο του Λεονάρντο, που εν συνεχεία αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Σουηδό επιθετικό ξεκαθάρισε: «Ο ‘’Ίμπρα’’ θα παραμείνει στο Παρίσι την επόμενη σεζόν, δυνατά και καθαρά. Το ίδιο ισχύει και για τους Λαβέτσι και Βεράτι».

Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού, που λήγει στο τέλος της σεζόν, είπε:«Θέλουμε να μείνει ηγέτης στο Παρίσι ο Αντσελότι. Αλλά πρώτα πρέπει να κερδίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο στη Γαλλία. Τότε, θα αποφασίσει κατά κύριο λόγο ο Κάρλο για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου στον πάγκο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: