Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΠΑΟ μπορείς και το ξέρεις…!

Το έκανε μία φορά και μπορεί ξανά… Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε (22:00) να αλώσει για δεύτερη φορά το «Παλάου Μπλαουγκράνα» και να πάρει την πρόκριση για το Final-4 της Ευρωλίγκας.

ΠΑΟ μπορείς και το ξέρεις…
Εκεί όπου όλα ξεκίνησαν στην «μάχη» του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, εκεί θα ολοκληρωθούν. Στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», λοιπόν, απόψε το βράδυ (22:00) οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν την μεγαλύτερη φετινή τους υπέρβαση και να νικήσουν την Μπαρτσελόνα, παίρνοντας μαζί και την πρόκριση στο Final-4.

Με το σκορ της σειράς στο 2-2, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε πέμπτο παιχνίδι στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Ο Πεδουλάκης και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά ότι όπως έκαναν το break στο δεύτερο ματς της σειράς, έτσι και τώρα είναι σε θέση να «μπλοκάρουν» την «μηχανή» του Πασκουάλ και να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Το θετικό για την ελληνική ομάδα είναι ότι τόσο ο Λάσμε όσο και ο Γκιστ που τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα, τέθηκαν κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους και έτσι όλα τα… όπλα θα είναι στην «πράσινη φαρέτρα».

Τα ίδια ισχύουν και για την Μπαρτσελόνα αφού ο Ραμπασέδα και ο Τοντόροβιτς θα είναι έτοιμοι και ο Πασκουάλ θα μπορεί να τους χρησιμοποιήσει. Φυσικά, θα απουσιάσει ο Πιτ Μάικλ, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: