Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κερδίζει πόντους ο Παράσχος!

Την εκτίμηση των διοικούντων τον Ατρόμητο έχει κερδίσει ο Γιώργος Παράσχος με τα σημάδια βελτίωσης που έχουν αρχίσει να φαίνονται στην ομάδα.

Κερδίζει πόντους ο Παράσχος
Η πορεία του Ατρόμητου με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο είναι συνεχώς ανοδική, με τα σημάδια βελτίωσης να έχει –πλέον- εμφανή!

Αυτά έχουν ικανοποιήσει τους διοικούντες την ΠΑΕ, λαμβάνοντας υπόψη και τις καταστάσεις που έχει διαχειριστεί, με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο παραμονής του Έλληνα τεχνικού να έχει αρχίσει να κερδίζει πολλούς πόντους.

Ο Έλληνας προπονητής άλλαξε με το «καλημέρα» τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, τον έκανε πιο επιθετικό, πιο επικίνδυνο, πήρε πράγματα από παίκτες που ήταν... άφαντοι, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Ουντότζι.

Φυσικά, μεγάλο ρόλο για την τελική απόφαση της διοίκησης για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα παίξει και η πορεία της ομάδας στα πλέι-οφ

Ο έμπειρος προπονητής πάντως συνεχίζει τη μίνι... προετοιμασία εν όψει των πλέι οφ και δεν κρύβει την αισιοδοξία του πως η ομάδα μπορεί να χτυπήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις στο μίνι πρωτάθλημα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: