Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Δέκα αγωνιστικές σε Σουάρες!!

Ποινή δέκα αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Λουίς Σουάρες για το… δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι (2-2). Αντιδράσεις από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.




 Ακριβά πλήρωσε ο Λουίς Σουάρες το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι (2-2). Ο Ουρουγουανός επιθετικός των «κόκκινων», που στη διάρκεια της αναμέτρησης δεν είχε γίνει αντιληπτός από το διαιτητή, τιμωρήθηκε με ποινή δέκα αγωνιστικών και η σεζόν έλαβε πρόωρα τέλος για αυτόν.

Ο Σουάρες, που είχε τιμωρηθεί από τη Λίβερπουλ με πρόστιμο για τη συμπεριφορά του, θα χάσει τα τέσσερα εναπομείναντα ματς της Premier League (με Νιούκαστλ εκτός, Έβερτον εντός, Φούλαμ εκτός και ΚΠΡ εντός) και τα έξι πρώτα της επόμενης περιόδου.

H Λίβερπουλ έχει το δικαίωμα να καταθέσει έφεση μέχρι την Παρασκευή.

Ο Ίαν Έιρ ήταν αυτός που σχολίασε την κίνηση της ομοσπονδίας, ενώ αποκάλυψε πως ο σύλλογος «θα αποφασίσει για το εάν θα καταθέσει έφεση, αύριο, όταν και θα πάρει στα χέρια του το σκεπτικό της απόφασης».

Μάλιστα, το στέλεχος της Λίβερπουλ τόνισε πως «τόσο ο σύλλογος, όσο και ο παίκτης είναι σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι με την αυστηρότητα της σημερινής απόφασης».

Την ίδια ώρα, με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ξεκαθαρίζει πως ο Σουάρες «δέχεται την κατηγορία για τη βίαιη συμπεριφορά, αλλά αρνείται τους ισχυρισμούς της FA πως η αυτόματη ποινή των τριών αγωνιστικών δεν είναι αρκετή για μια τέτοια επίθεση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: