Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Με τη φανέλα της Τσέλσι ο Ζούλιο Σέζαρ!!

Πρόστιμο αναμένεται να επιβάλει η διοίκηση της ΚΠΡ στον Ζούλιο Σέζαρ, τιμωρώντας τον γιατί φόρεσε φανέλα της Τσέλσι στο πάρτι γενεθλίων του Νταβίντ Λουΐς.

Με τη φανέλα της Τσέλσι ο Ζούλιο Σέζαρ
Είναι δύο σύλλογοι, οι οποίοι δεν φημίζονται για την… αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Η ΚΠΡ και η Τσέλσι δεν είναι, αυτό που λέμε, «φιλικά σωματεία». Το αντίθετο, μάλλον. Οι κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς τους κρατά χρόνια και χάνεται στα βάθη της αγγλικής ποδοσφαιρικής ιστορίας. Είναι φυσικό, λοιπόν, να υπάρχουν αντιδράσεις όταν παίκτης της μίας εμφανίζεται να φορά φανέλα της άλλης, έστω και αν το κάνει για… χαβαλέ.

Ο Ζούλιο Σέζαρ ήταν καλεσμένος στο πάρτι γενεθλίων του Νταβίντ Λουΐς και έκανε το… μεγάλο λάθος να φορέσει τη μπλούζα των «μπλε». Αλλά, δυστυχώς για αυτόν, δεν ήταν το μόνο λάθος που έκανε, αφού φρόντισε να φωτογραφηθεί με τη φανέλα της Τσέλσι. Μια φωτογραφία που αμέσως αναρτήθηκε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας έναν πραγματικό χαμό στις τάξεις των φίλων της ΚΠΡ.

Εκτός από τις αναμενόμενες αντιδράσεις των οπαδών της ΚΠΡ, όπως οι χαρακτηρισμοί «προδότης» που «εκτοξεύθηκαν» προς τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, ήρθαν οι αξιώσεις για παραδειγματική τιμωρία του από τη διοίκηση του συλλόγου.
Από τη μεριά τους οι άνθρωποι της ΚΠΡ, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της διοίκησης, Ίαν Τέιλορ, ανακοίνωσαν πως η υπόθεση αυτή αποτελεί εσωτερικό ζήτημα και θα διαλευκανθεί εντός των ημερών. «Υπάρχει ακόμα και η πιθανότητα επιβολής πρόστιμου στον Ζούλιο Σέζαρ για αυτό που έκανε», αποκάλυψε ο Τέιλορ.

Να δούμε πόσο θα κοστίσει στον Ζούλιο Σέζαρ η έμπνευσή του να φωτογραφηθεί με τη φανέλα της Τσέλσι. Το μόνο σίγουρο είναι πως την επόμενη φορά που θα βρεθεί να φορά μπλούζα αντίπαλης – και όχι και τόσο συμπαθούς στους οπαδούς του συλλόγου του – ομάδας, θα αποφύγει το φωτογραφικό φακό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: