Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Καρασαββίδης: «Δίκαιες οι νίκες των Γερμανικών ομάδων»

Ο Άρης Καρασαββίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στη Γερμανία, είναι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει για τις νίκες των Γερμανικών ομάδων στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη νίκη της Μπάγερν επί της Μπαρτσελόνα, της Ντόρτμουντ επί της Ρεάλ αλλά και τις ηχηρές μεταγραφές που ετοιμάζει η Μπάγερν, με αρχή αυτή του Γκέτσε και αποκορύφωμα αυτή που θέλει να κάνει με τον Λεβαντόφσκι.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για τις νίκες των Γερμανικών ομάδων:

«Εμένα μου αρέσει το καλό ποδόσφαιρο και από τη στιγμή που και η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο είναι δίκαιες οι νίκες τους».



Για τη μεταγραφή του Γκέτσε στη Μπάγερν και την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι από το Ντόρτμουντ στο Μόναχο:

«Για τον Λεβαντόφσκι ακουγόταν πολύ καιρό, πριν από τον Γκέτσε. Το θέμα είναι αν θα πάει ο Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν. Ο Γκέτσε είναι για μένα ο πιο ταλαντούχος Γερμανός παίκτης. Συνδυάζει και αντοχή και τεχνική. Είναι μεγάλο ταλέντο».


Για το αν το περίμεναν οι δύο Γερμανικές ομάδες πως θα κερδίσουν τόσο άνετα τις Ισπανικές:

«Η Μπάγερν δεν το περίμενε. Είχε καλή ομάδα αλλά 4-0 επί της Μπαρτσελόνα είναι πολύ σημαντικό και δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Η Ντόρτμουντ είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Γερμανία με τη Μπάγερν. Είχε κάποιες ατυχίες στο πρωτάθλημα και έμεινε πίσω. Χθες έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και μην ξεχνάτε πως το γκολ της Ρεάλ μπήκε από λάθος του Χούμελς».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: