Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Απομυθοποίησε την Ρεάλ και τον Ζοζέ!!

Μέχρι κι έξι, εφτά γκολ μπορούσε να ρίξει η Ντόρτμουντ σ’ αυτό το μπουλούκι που φόραγε την φανέλα των Μαδριλένων. «Ντου στα Αποδυτήρια» για τον ημιτελικό! Πώς ήταν χθες τέτοια ώρα ο τίτλος που μπήκε στην στήλη για το Μπάγερν – Μπαρτσελόνα; «Της πέταξε τα μάτια έξω»! Ο ίδιος τίτλος κολλάει μια χαρά και για το Ντόρτμουντ – Ρεάλ. Πάλι η γερμανική ομάδα πέταξε τα μάτια έξω στην ισπανική. Μια από τα ίδια είχαμε, δηλαδή. Τάλε κουάλε ήταν τα δυο παιχνίδια.
Την κάνανε να μην υπάρχει
Ποια Ρεάλ; Δεν κατέβηκε καμία Ρεάλ στο γήπεδο. Ένα μπουλούκι ήταν. Ένα συνονθύλευμα που τύχαινε να φοράει την φανέλα της βασίλισσας. Την κατάπιε η Ντόρτμουντ, λοιπόν. Για πλάκα θα μπορούσε να της βάλει έξι κι εφτά γκολ! Μιλάμε τώρα για τεράστια εμφάνιση. Για προπονηταρά, για παικταράδες, για λαό τρομερό που την κάνανε την Ρεάλ να μην υπάρχει μέσα στο γήπεδο.


Κουτουλάγανε
Ποιος Μουρίνιο; Πού ήταν; Έκανε κάτι για να αλλάξει την εικόνα; Ο Κλοπ του πήρε το σκαλπ. Το ίδιο και τα αστέρια της Ρεάλ. Οι ακριβοπληρωμένοι Κριστιάνο Ρονάλντο που κουτουλάγανε μεταξύ τους ο ένας με τον άλλον.
Πλήρης απομυθοποίηση
Εγώ, λοιπόν, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στην ρεβάνς και ποιος θα περάσει στον τελικό. Αυτό που είδα απόψε στο γήπεδο, από πλευράς απόδοσης, ήταν μια ομαδάρα και μια ομαδίτσα. Πλήρης απομυθοποίηση για την Ρεάλ και μια Ντόρτμουντ να την πίνεις στο ποτήρι.
Πέταγε φωτιές
Και δεν ήταν μόνο ο Λεβαντόφσκι με τις γκολάρες που έβαζε και δεν μπορούσαν ούτε να τον παρακολουθήσουν οι Ισπανοί. Μήπως οι άλλοι πήγαιναν πίσω; Φωτιές πέταγε η Ντόρτμουντ.
Και άνετα
Και το 60% της αποψινής απόδοσης να πιάσει η Ντόρτμουντ στην ρεβάνς, θα περάσει. Και άνετα, μάλιστα. Αν, όμως, φοβηθεί το Μπερναμπέου και πάει να παίξει συντηρητικά, μπορεί να το πληρώσει και να τρέχει και να μην φτάνει μετά. Πρέπει, δηλαδή, να την «τρέξει» την Ρεάλ. Κι αν το κάνει αυτό θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: