Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ζήτησε από τηλεοράσεως να στήσουν παιχνίδια!!

«Χοντρό» αστείο έκανε ο Φαμπρίτσιο Μίκολι κατά τη διάρκεια χιουμοριστικής εκπομπής της ιταλικής τηλεόρασης, σχολιάζοντας την προσπάθεια παραμονής της Παλέρμο στην Serie A.

Ζήτησε από τηλεοράσεως να στήσουν παιχνίδια
Είναι η δυσάρεστη έκπληξη του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος. Μετά από πολλές σεζόν στις οποίες πρωταγωνιστούσε και διεκδικούσε έξοδο στην Ευρώπη, η Παλέρμο βρίσκεται να παλεύει για την παραμονή της στη Serie A. Η προσπάθεια των Σικελών σχολιάστηκε από τον Φαμπρίτσιο Μίκολι κατά τη διάρκεια χιουμοριστικής εκπομπής, στην οποία, όμως, ο επιθετικός της ομάδας υπέπεσε σε… ολίσθημα.

«Βρίσκομαι εδώ για να κάνω μια έκκληση. Απομένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές και η Παλέρμο βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Αν, λοιπόν, κάποια μελλοντική μας αντίπαλος θέλει να μας κάνει κάποιο δώρο ή είναι πρόθυμη να πουλήσει τον αγώνα, να ξέρει πως εμείς δεν πρόκειται να αρνηθούμε. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη», είπε ο Μίκολι, αγνοώντας, ίσως, πως το αστείο του δεν πρέπει να έκανε πολλούς να γελάσουν.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής προσπάθησε να… μαζέψει την κατάσταση, λέγοντας πως αυτό φαντάζει δύσκολο, καθώς απέναντι στην Παλέρμο θα βρεθεί η Ίντερ του Κασάνο, ο οποίος ως γνήσιος Μπαρέζος δεν συμπαθεί την πόλη του Παλέρμο, η Γιουβέντους, με την οποία ο Μίκολι δεν διατηρεί καλές σχέσεις, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε σε αυτή και η Φιορεντίνα, η οποία παλεύει για την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κακό, ωστόσο, έχει γίνει και αναμένεται η αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει αν όσα είπε ο Μίκολι ήταν, απλά, κακόγουστα αστεία, ή αν οι δηλώσεις του συνιστούν πρόταση προκαθορισμού αποτελέσματος.

Όπως και να έχει, ο Φαμπρίτσιο Μίκολι έκανε μεγάλη… χοντράδα και πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά αυτό που θα πει την επόμενη φορά που θα είναι καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή. Ακόμα και αν αυτή είναι χιουμοριστική. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: