Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κάν’ το όπως ο Panathinaikos!!

Την… συνταγή του Panathinaikos του 1971 θα πρέπει να θυμηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης αν θέλει να προκριθεί στον τελικό του Champions League επί της Ντόρτμουντ. Το sport-fm.gr εξηγεί.

Κάν’ το όπως ο Panathinaikos
Οι ελπίδες της Ρεάλ Μαδρίτης να προκριθεί στον τελικό του Champions League επί της Ντόρτμουντ μετά το χθεσινό 4-1 στην Γερμανία είναι λιγοστές. Στην ιστορία της διοργάνωσης, τέτοιες ανατροπές δεν γίνονται!

Ή μάλλον γίνονται αλλά μόνο από τον… Panathinaikos! Οπότε ο Ζοσέ Μουρίνιο θα πρέπει να ακολουθήσει την συνταγή των «πρασίνων».

Το «τριφύλλι» είναι η μοναδική ομάδα σε επίπεδο Κυπέλλου Πρωταθλητριών που κατάφερε να ανατρέψει σε ημιτελικό ένα τόσο βαρύ σκορ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Οι «πράσινοι» είχαν ηττηθεί στο Βελιγράδι με 4-1 αλλά στην Αθήνα έγινε το… θαύμα. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.







Σε Champions League έχει γίνει ακόμα μια μεγάλη ανατροπή αλλά σε προημιτελικό, που «πιάνει» και την περίπτωση της Μπαρτσελόνα. Το 2003, η Λα Κορούνια είχε χάσει στο Μιλάνο από την Μίλαν με 4-1 αλλά τελικά κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά επικρατώντας με 4-0, στο… κολασμένο «Ριαθόρ».




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: