Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Δύο επέστρεψαν, ένας θα φύγει

Συνεχίζονται τα μεταγραφικού περιεχομένου ταξίδια στον ΠΑΟΚ, ώστε να κλειστούν ποδοσφαιριστές εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δύο επέστρεψαν, ένας θα φύγει
Με αρκετές πληροφορίες για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρον τον ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις βαλίτσες τους ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Οι δύο παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» παρακολούθησαν από κοντά αρκετά παιχνίδια του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ενώ είχαν επαφές και με ανθρώπους της Πόρτο για να μάθουν ποιους παίκτες δεν υπολογίζει εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ο πρόεδρος και ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου πήγαν περισσότερο για ενημέρωση και όχι για να προχωρήσουν τις συμφωνίες με τους υποψήφιους στόχους.

Αυτό θα γίνει μετά την αναχώρηση του Γιώργου Δώνη για τις χώρες όπου έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα έχει την προτελευταία άποψη (θα ακολουθήσει το ΟΚ του Σαββίδη για το οικονομικό σκέλος) για την απόκτηση κάποιου παίκτη.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται παράλληλα με τις υποχρεώσεις της ομάδας, με τους Τσιστιακόφ, Βρύζα, Γεωργιάδη και Δώνη να έχουν καταφέρει να έχουν κρατήσει κρυφά τα ονόματα που ενδιαφέροντα να εντάξουν στο υπάρχον ρόστερ.

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, πως «αν βγει κάτι στη δημοσιότητα, η δουλειά δεν πρόκειται να τελειώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: