Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

«Πληρώστε τη ρήτρα και πάρτε τον»

Περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ αναμένεται να ζητήσει η Πόρτο από όποια ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει τον Τζέιμς Ροντρίγκες, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014.

«Πληρώστε τη ρήτρα και πάρτε τον»
Με 59 συμμετοχές και 24 γκολ στις τρεις τελευταίες σεζόν, ο Τζέιμς Ροντρίγκες αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει από την ομάδα της Πόρτο. Ο Κολομβιανός, ο οποίος θα γίνει 22 ετών το καλοκαίρι, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «Δράκους» ως τον Ιούνιο του 2014 και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από τη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να το επεκτείνει. Κάτι που… ανοίγει την όρεξη πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες είναι έτοιμες να τον διεκδικήσουν.

Αυτές οι οποίες έχουν κάνει, ήδη, την πρώτη κίνηση για την απόκτηση του Ροντρίγκες είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες, όμως, έχουν δεχθεί την αρνητική απάντηση από τη μεριά της Πόρτο. Οι άνθρωποι της πορτογαλικής ομάδας επαναλαμβάνουν πως, το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κολομβιανού, δεν αλλάζει τις αξιώσεις τους, οι οποίες αγγίζουν τα 30 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό έχει οριστεί ως ρήτρα στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Τζέιμς Ροντρίγκες το καλοκαίρι του 2010, όταν μεταγράφηκε από την Μπάνφιλντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: