Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Γιαπλές: «Έπαιξε ρόλο η απώλεια του Πέτγουεϊ»

Στα αμυντικά ριμπάουντ που δεν πήρε η ομάδα του, αλλά και στην απώλεια του Πέτγουεϊ, στάθηκε ο Θανάσης Γιαπλές μετά την ήττα του ΑΓΟΡ από τον ΚΑΟΔ.

Γιαπλές: «Έπαιξε ρόλο η απώλεια του Πέτγουεϊ»
Η απώλεια του Πέτγουεϊ, αλλά και το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν πήραν πολλά αμυντικά ριμπάουντ, ήταν σύμφωνα με τον Θανάση Γιαπλέ, τα αίτια για την ήττα του ΑΓΟΡ από τον ΚΑΟΔ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου περιμένει πλέον το τέλος του πρωταθλήματος και την έναρξη των πλέι οφ.

«Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για τη νίκη. Περιμέναμε ότι θα γίνει δυνατό παιχνίδι. Ο Πέτγουει για μας είναι πολύ σημαντικός παίκτης και η απώλειά του στην τεχνική ποινή που ήταν δικαιολογημένη, βέβαια έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια του παιχνιδιού και αναφέρομαι στα τελευταία λεπτά που χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και την ευκαιρία να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά έχοντας διαλέξει μια άμυνα που την παίζουμε συχνά, με παγίδες αλλά στη συνέχεια δεχθήκαμε πολλά καλάθια και ιδιαίτερα από τον Μπάβτσιτς που ήταν καταπληκτικός. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα και να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Ο ΚΑΟΔ είναι μια υγιείς ομάδα με πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και κατά τη γνώμη μου έχει πολλές πιθανότητες να μπει στα πλέι οφ», ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Γιαπλέ.

Από την πλευρά των παικτών ο Χόρν είπε: «Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ η οποία έκανε πολύ καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Έγινε ένα δυνατό ματς με πολλές μάχες και στις δύο πλευρές του γηπέδου.Το παιχνίδι το θέλανε και οι 2 ομάδες και στο τέλος κρίθηκε στα 2 άστοχα σουτ του Ικαρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: