Κυριακή 21 Απριλίου 2013

«Σε Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Μαρκ Φαν Μπόμελ με δηλώσεις του, εξέφρασε την άποψη, ότι όποια ομάδα περάσει στον τελικό μετά τη σύγκρουση της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν, αυτή θα σηκώσει και το τρόπαιο!

«Σε Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν το Τσάμπιονς Λιγκ»
Ο 35χρόνος μέσος , που έχει φορέσει και τη φανέλα των «Βαυαρών» αλλά και των «Καταλανών» με τους οποίους μάλιστα κατέκτησε και την κορυφή της Ευρώπης το 2006, νομίζει ότι παρά την ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ντόρτμουντ, ο νικητής της διοργάνωσης θα είναι ο σύλλογος που θα προκριθεί από τον άλλον ημιτελικό!

«Πολλοί πιστεύουν ότι η Μπάγερν είναι το φαβορί, αλλά εγώ βλέπω τα πράγματα διαφορετικά! Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί να είναι ποτέ αουτσάιντερ! Είναι και οι δύο ομάδες πολύ δυνατές» τόνισε στην El Mundo Deportivo.

«Η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είμαι βέβαιος ότι ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα κερδίσει το Champions League

Τέλος, όταν ρωτήθηκε ποιά ομάδα θα υποστηρίζει, έδωσε διπλωματική απάντηση: « Είμαι ουδέτερος. Έχω αγωνιστεί και στους δύο συλλόγους και είχα σπουδαίες στιγμές, αν και στην Μπάγερν έμεινα περισσότερο καιρό. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε δύο εξαιρετικά παιχνίδιαΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: