Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Δεν το κουνάει από το Ντουμπάι!!

Τη φανέλα της Αλ Αχλί θα συνεχίσει να φοράει για έναν ακόμη χρόνο ο Γκραφίτε, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Ντουμπάι.

Δεν το κουνάει από το Ντουμπάι
Παίκτης της Αλ Αχλί θα παραμείνει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο ο Γκραφίτε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα του συλλόγου από το Ντουμπάι από το 2011, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας.

Έτσι, δεν είχε κανένα πρόβλημα να βάλει την… τζίφρα του στο συμβόλαιο που εκείνοι του πρόσφεραν και εκπνέει τον Ιούνιο του 2014.

Μάλιστα, ο 34χρονος στράικερ, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του, είχε προτάσεις και από ομάδες της χώρας του στις οποίες, όμως, έριξε «πόρτα».

«Αρνήθηκα αρκετές προτάσεις για να επιστρέψω στη Βραζιλία, προτιμώντας να παραμείνω στην Αλ Αχλί, ειδικά αφότου έχουμε αρκετές πιθανότητες να φανούμε ανταγωνιστικοί στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου
», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος.

Εκτός αυτού ο έμπειρος φορ αναφέρθηκε και στους λόγους που τον έκαναν να ανανεώσει την συνεργασία του με την Αλ Αχλί για μία ακόμη σεζόν:

«Οι διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου μου δεν κράτησαν πολύ, αφού όταν ο πρόεδρος της ομάδας μου ανέφερε την επιθυμία που υπήρχε να ανανεωθεί το συμβόλαιό μου, συμφώνησα την ίδια στιγμή, για πολλούς λόγους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον σύλλογο και μου αρέσει που αποτελώ μέρος του».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: