Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Φαρμακερές δηλώσεις μετά το ντέρμπι του Βόλου!!

Αιχμές για την διαιτησία άφησε ο τεχνικός της Νίκης, Απόστολος Χαραλαμπίδης. «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί» τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάββας Παντελίδης

Φαρμακερές δηλώσεις μετά το ντέρμπι του Βόλου
Η τρομακτική ένταση που υπήρχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες στο ντέρμπι της Μαγνησίας, αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις των προπονητών του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης. Αμφότεροι άφησαν «αιχμές» για διαιτησία, αλλά και για τον αντίπαλο, ενώ υπήρχαν και διάλογοι με δημοσιογράφους.

Ο Σάββας Παντελίδης, από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου επισήμανε: «Χάσαμε την ηρεμία μας, δεν είχαμε καλό πάσινγκ γκέιμ και πηγαίναμε εκβιαστικά να κάνουμε γκολ για αυτό δεν κάναμε ευκαιρίες. Παίζαμε και με δέκα παίκτες από το 10 και βγήκε και η κόπωση. Παίξαμε ουσιαστικά με ένα χαφ, με αποτέλεσμα να κουραστεί η μεσαία μας γραμμή και να μην είναι παραγωγική», ενώ στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την διαιτησία απάντησε: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ο νοών νοείτω». Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου μάλιστα, μετά από σχόλιο δημοσιογράφου πως το ματς ήταν κωμωδία, απάντησε: «Εγώ είμαι προπονητής και όχι θεατρικός κριτικός για να καταλαβαίνω τις κωμωδίες. Εγώ από την ομάδα μου για 70 λεπτά είμαι ευχαριστημένος. Ο καλύτερος παίκτης της αντίπαλης ομάδας ήταν ο τερματοφύλακας της, κάναμε ευκαιρίες και είμαι ευχαριστημένος. Αν είδατε εσείς κωμωδία τι να σας πω».

Με την σειρά του ο Απόστολος Χαραλαμπίδης της Νίκης Βόλου, ξεκίνησε με «σπόντα» για τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου: «Αν ο συνάδελφος έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, τότε εγώ δεν βρίσκω λέξη για τους δικούς μου. Αισθάνομαι ότι είναι πρωταθλητές. Έδωσαν και τον εαυτό τους σήμερα στο παιχνίδι. Απ’ ότι καταλάβαμε κάποιοι δεν μας θέλουν, για ακόμη μια φορά εξευτελίστηκε το ποδόσφαιρο. Ηταν πραγματικά τραγωδία αυτό που είδαμε. Όταν έχουμε μείνει με οκτώ παίκτες και έχουμε φάση στο 90’ για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτό τα λέει όλα».

Ακόμα, ο Έλληνας κόουτς, σχολίασε: «Οσο κι αν δεν μας θέλουν, εμείς θα προσπαθήσουμε. Λυπάμαι για τον κόσμο, αλλά κάποιοι δεν μας αφήσανε. Από αυτά που είδαμε σιχαίνομαι που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Απ’ ότι φαίνεται μελετημένο ήταν το έργο. Ολοι οι παίκτες μου έχουν κίτρινες κάρτες. Δεν θα συμπληρώσουμε δεκαοχτάδα στο επόμενο παιχνίδι… Εγώ σήμερα δεν το είδα τυχαίο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: