Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ψαριανός: «Έχουμε ένα στημένο πρωτάθλημα»!

«Έχουμε ένα στημένο πρωτάθλημα με εκατοντάδες στημένα παιχνίδια που διάφορες εκπομπές εδώ και χρόνια προσπαθούν να βρουν την άκρη», σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός.

Ψαριανός: «Έχουμε ένα στημένο πρωτάθλημα»!
Ο γνωστός φίλος της ΑΕΚ, σημείωσε ότι έχουν αποδειχθεί τα στοιχήματα παιχνιδιών και ο ρόλος της διαιτησίας και της ΕΠΟ και κανείς δεν μιλά. Έκανε λόγο για «ομερτά», προσθέτοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σαν τους φραουλοπαραγωγούς της Ηλείας.

«Χαίρομαι που εφαρμόζεται ο νόμος με θύμα της ΑΕΚ αλλά θα περιμένω να δω από εδώ και πέρα την εφαρμογή του νόμου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ είπε ακόμη ότι η ΑΕΚ έχει λεηλατηθεί και από μέσα αλλά και από την αθλιότητα των παραγόντων του ποδοσφαίρου.

Υποστήριξε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο το λυμαίνονται άνθρωποι της νύχτας, μπράβοι και εγκληματίες και γίνεται πλυντήριο χρήματος.

«Ξέρουμε τι είναι η ελληνική διαιτησία, τι υπηρετεί η ΕΠΟ και η διοίκηση της Σούπερ Λίγκας. Μας έχει πνίξει η αηδία», σχολίασε.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός διερωτήθηκε τέλος, αν ο διαιτητής Τριτσώνης που εφάρμοσε το νόμο στο παιχνίδι της ΑΕΚ θα είχε τα κότσια να το κάνεις αν απέναντι έπαιζε ο Ολυμπιακός. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: