Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Νίκη για να μην μπλέξει!!

Το άγχος της απόφασης για την ΑΕΚ θέλει να αποφύγει ο Άρης, ο οποίος θα παλέψει για το «τρίποντο» στην έδρα της Skoda Ξάνθης.

Νίκη για να μην μπλέξει
Τη νίκη με την οποία θα απαλλαγεί από τα σενάρια υποβιβασμού ψάχνει σήμερα ο Άρης, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Skoda Ξάνθη (19:00, Novasports 4).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα και θα βάλουν τέλος στη φετινή-αγχωτική για εκείνους σεζόν.

Οι νίκες που προηγήθηκαν με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης έχουν αλλάξει άρδην το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια του όσον αφορά το τελευταίο ενενηντάλεπτο της χρονιάς.

Αν οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου πάρουν τη νίκη, τότε φτάνουν τους 35 βαθμούς και δεν έχουν κανένα πρόβλημα και στην διοίκηση θα κάνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν.

Ο έμπειρος προπονητής θα παρατάξει με διαφορετικό σύστημα την ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με ορισμένες αλλαγές στα Πηγάδια.

Συγκεκριμένα, ο Άρης θα παίξει με σύστημα 4-3-3 με τρεις περιφερειακούς παίκτες στη γραμμή κρούσης. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ένας εκ των Διούδη και Βελλίδης. Μπροστά από τον τερματοφύλακα θα είναι – από δεξιά προς αριστερά - οι Κοέλιο, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο και Ζαραδούκας.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Οικονομόπουλος, ο οποίος πιο μπροστά θα έχει τους Τριανταφυλλάκος και Παπαστεριανό. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Γιαννιώτας, Καζναφέρης και Τάτος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αγγελούδης, Διαμαντάκος, Ηρακλής, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Σούνας και Τσουκάνης. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Αγκάνθο και οι οι Αντωνιάδης, Ψυχογιός, Κοτσαρίδης, Γιαννίτσης και Ρένια.

Προϊστορία

Δύο σερί νίκες μετράει στην Ξάνθη ο Αρης και μάλιστα η προπέρσινη ήταν πάλι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πάντως, συνολικά η παράδοση είναι με το μέρος της ομάδας Θράκης. Σε 21 αγώνες, η Ξάνθη έχει 11 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

05/02/12 Ξάνθη-Άρης 0-2 (58' Ούμπιντες, 67' Καστίγιο)
17/04/11 Ξάνθη-Άρης 1-2 (39' Ακόστα - 25' Νέτο, 47' Ντανίλο)
31/01/10 Ξάνθη-Άρης 2-1 (15΄ Μαρτσελίνιο, 35΄ Ελινγκτον - 90΄+ Τζόνσον)
23/11/08 Ξάνθη-Άρης 1-1 (54' Αγκάλι - 22' Κάλβο)
30/03/08 Ξάνθη-Άρης 0-2 (76' Σιστόν, 88' Νάτσο Γκαρσία) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: