Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Τέλος τα ρεπό!!

Να ξεχάσουν τα ρεπό της εβδομάδας είπε στους παίκτες της Σάντερλαντ ο Πάολο Ντι Κάνιο, λέγοντας τους χαρακτηριστικά: «Εγώ ποτέ δεν πήρα ρεπό».

Τέλος τα ρεπό!
Λανθασμένη χαρακτήρισε ο Πάολο Ντι Κάνιο τη νοοτροπία που θέλει τους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ να ξεκουράζονται δύο φορές την εβδομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η καθημερινή προπόνηση θα δώσει στους παίκτες του την φιλοσοφία του νικητή και καλύτερη φυσική κατάσταση.

Άλλωστε, όπως είπε χαρακτηριστικά: «Όταν χάνουμε, βλέπω στενοχωρημένα πρόσωπα. Γιατί να μην δουλέψουμε περισσότερες μέρες για να χαμογελάμε περισσότερο; Θα νευριάσω πολύ αν ακούσω κάποιον να παραπονιέται επειδή δουλεύει την Τετάρτη».

Όπως ανέφερε, η καθημερινή προπόνηση είναι κάτι που συνήθιζε να κάνει και ως ποδοσφαιριστής στην θητεία του στην Γουέστ Χαμ: «Στην Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει ακόμα η νοοτροπία που υπήρχε και όταν ήμουν στην Γουέστ Χαμ. Κυριακές και Τετάρτες ρεπό. Αλλά εγώ ήμουν πάντα μέσα. Δέχομαι την φιλοσοφία, αλλά ποτέ δεν πήρα ρεπό».

Μάλιστα, για να προλάβει τα παράπονα που τυχόν ακούσει, τόνισε: «Δεν δουλεύουν σε ορυχεία. Θα είναι μιάμιση ώρα στο γήπεδο για να παίξουν ποδόσφαιρο», ενώ διέψευσε και τις επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει.

«Αθλητικές έρευνες λένε πως χρειάζεται το ρεπό της Τετάρτης, για λόγους πίεσης. Ποια πίεση; Ίσα ίσα, σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τεχνική, τακτική και φυσική κατάσταση». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: