Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Αγγέλου: «Κάναμε αυτό που έπρεπε…»

Η νίκη του Άρη επί του Περιστερίου, ήρθε χάρη στην ομαδική προσπάθεια, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Αγγέλου.

Αγγέλου: «Κάναμε αυτό που έπρεπε…»
Ο Άρης έφυγε με το διπλό από το κλειστό του Περιστερίου και ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου, αμέσως μετά το ματς, στάθηκε στην καλή ομαδική δουλειά των παικτών του.

«Είχαμε δύο στόχους. Να κρατήσουμε το Περιστέρι σε χαμηλό σκορ και να μπορέσουμε να σταματήσουμε την ενέργεια που θα έβγαζαν οι καινούργιοι παίκτες του αντιπάλου. Ο Πάρκερ και ο Μίτσελ βάζουν 38 πόντους μαζί ανά αγώνα και αν έπαιρναν τις τελευταίες επιθέσεις θα ήταν δύσκολο για εμάς. Έπρεπε να τους αντιμετωπίσουμε και το προσπαθήσαμε κυρίως στα τελευταία λεπτά», τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε :

«Το Περιστέρι με χαμηλό σχήμα και αλλαγές στις άμυνες γύρισε το παιχνίδι, μας ανάγκασε να βγούμε εκτός ρυθμού. Κάπου εκεί, μίλησε το ένστικτο των παικτών, οι οποίοι έβαλαν μεγάλα σουτ. Κάναμε αυτό που έπρεπε, κερδίσαμε από αυτό που παλεύουμε να πείσουμε τους παίκτες. Ότι πρέπει να παίζουμε χωρίς ονόματα, αλλά με επαγγελματισμό και ομαδική προσπάθεια. Αυτό θα το εισπράξουμε από οποιονδήποτε παίκτη όπως έγινε σήμερα. Γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: