Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Άρης και… επιτέλους είμαι καλά!!


Μέσα σε μια σεζόν με πολλές περιπέτειες, με πολύ άγχος, ο Άρης τα κατάφερε! Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με την Ξάνθη και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, κέρδισαν την παραμονή τους!

Άρης και… επιτέλους είμαι καλά!
Το άγχος και ο... εφιάλτης τέλος!

Ο Άρης -μέσα από μια... τρελή σεζόν- πέτυχε το στόχο της παραμονής! Οι Θεσσαλονικείς έφυγαν με το 0-0 από τα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο, θα αγωνίζονται και του χρόνου στην Σούπερ Λίγκα.

Ένα κουβάρι παίκτες και τεχνικό τιμ, πανηγύρισαν έξαλλα την παραμονή στο φινάλε της αναμέτρησης. Στην έκτη θέση, ισόβαθμοι με τον Παναθηναϊκό οι ακρίτες...

Το ματς


Όταν έχεις άγχος για την νίκη, φαίνεται. Ο Άρης ξεκίνησε τον αγώνα, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως όλα σταματούσαν εκεί. Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα με τον Γιαννιώτα από τα αριστερά, αφού ο Τάτος ήταν καλά κλεισμένος. Όσο περνούσε η ώρα, η Ξάνθη ισορροπούσε το ματς κι αποκτούσε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα έγινε στο 24’, όμως το σουτ του Γιαννιώτα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ζαρόπουλου.

Κι αν τα πρώτα λεπτά θεωρούνται πάντα αναγνωριστικά και δικαιολογείται μια… άνευρη κυκλοφορία της μπάλας, η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη. Οι παίκτες του Ουζουνίδη έπαιζαν πολύ σωστά τακτικά, ενώ αυτοί του Παπαδόπουλου ήταν εκτός ρυθμού. Αποτέλεσμα όλων αυτών; Να μην υπάρχουν ουσιαστικά φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, το παιχνίδι να μην διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας και «μοιραία» οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Οι ακρίτες επέστρεψαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κρατούσαν στα πόδια τους την μπάλα. Αφού πέρασε το πρώτο «μουδιασμένο» δεκάλεπτο, ο Άρης… φόρτσαρε. Ξεκίνησε την πίεση, με τον Τάτο να παίρνει περισσότερες… μπάλες και από τα πόδια του να προσπαθούν οι «κίτρινοι» να απειλήσουν. Μάταια, όμως, διότι αμφότερες οι ομάδες έδειχναν πως δεν μπορούσαν. Τα λεπτά… έφευγαν, φάσεις και γκολ δεν έρχονταν, με το θέαμα να είναι πολύ χειρότερο σε σχέση με το πρώτο μέρος. Τίποτα δεν μπορούσε να αλλάξει, το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με τους παίκτες του Άρη να πανηγυρίζουν… σαν κουβάρι και να αποθεώνονται από τον κόσμο στις εξέδρες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Ξάνθη (Ουζουνίδης):Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτας, Μάνταλος (83’ Ντάνι), Βάλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ (67’ Πλατέλλας), Φλίσκας, Ντιέ, Ράνος (58’ Σολτάνι)

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Βασιλακάκης, Παΐτο, Μπέρτος

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Τάτος (90’ Μαργαρίτης), Αγγελούδης (46’ Διαμαντάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (85’ Οικονομόπουλος), Ζαραδούκας, Κοέλιο

Στον πάγκο: Βελλίδης, Καραγιάννης, Νταμαρλής, Σουνάς Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: