Κυριακή 21 Απριλίου 2013

«Γυρίζουμε σπίτι μας»

Το μηνιαίο newsletter που στέλνει η Παναθηναϊκη Συμμαχία στα μέλη της, έλεγε για την επιστροφή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με το σωματείο να εκφράζει την αισιοδοξία του με αυτή την κίνηση.

«Γυρίζουμε σπίτι μας»
Πολύ σημαντική κίνηση θεωρεί η Παναθηναϊκή Συμμαχία την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο. Αυτό φαίνεται άλλωστε από το newsletter που έστειλε στα μέλη της. Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση του σωματείου:

Αντίο ΟΑΚΑ, επιστροφή ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετάει την Κυριακή το «κρύο» και «ακριβό» Ολυμπιακό στάδιο και επιστρέφει στο ιστορικό «κλουβί»

Τίτλοι τέλους την Κυριακή στη «σχέση» του Παναθηναϊκού με το Ολυμπιακό στάδιο, στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια. Μπορεί το τριφύλλι να έχει ζήσει στο Μαρούσι πολλές μεγάλες στιγμές και να έχει γράψει χρυσές σελίδες, όμως πλέον το γήπεδο αυτό μόνο αρνητικά βγάζει. Και από οικονομικής άποψης, καθώς η ομάδα μας μπαίνει πλέον «μέσα» σε κάθε ματς, αλλά και σε επίπεδο έδρας που... δεν έχεις.

Η απόφαση για την επιστροφή στη Λεωφόρο έχει παρθεί ως γνωστό εδώ και πολύ καιρό και το νερό μπήκε πλέον στο αυλάκι. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες εργασίες και η επόμενη σεζόν θα μας βρει ξανά στο δικό μας σπίτι. Ο Παναθηναϊκός αποκτάει και πάλι μια έδρα – καμίνι, στην προσπάθεια συσπείρωσης που καταβάλει.

Φυσικά και όσο και να αγαπάμε την απόλυτη Παναθηναϊκή έδρα, ευχή όλων μας είναι η παραμονή σε αυτή να είναι όσο το δυνατό μικρότερη. Να βρεθεί εν ολίγοις επιτέλους άκρη με το γηπεδικό και να αποκτήσει ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος αυτό που αξίζει, αυτό που του στερούν χρόνια τώρα: Ένα καινούργιο, υπερσύγχρονο, στάδιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: