Κυριακή 21 Απριλίου 2013

No Messi, no party!! (video)

Χτύπησε «καμπανάκι» ενόψει Μπάγερν Μονάχου. Η Μπαρτσελόνα –χωρίς τον Λιονέλ Μέσι- ναι μεν νίκησε 1-0 την Λεβάντε, ωστόσο έκανε πολύ μέτρια εμφάνιση.

No Messi, no party (video)
Μπορεί ο Μέσι να μην κάνει την Μπαρτσελόνα, όμως χωρίς αυτόν, έχει σοβαρό πρόβλημα!

Οι Καταλανοί επικράτησαν 1-0 της Λεβάντε στο «Καμπ Νου», όμως εμφάνισαν… θέματα στην ανάπτυξή τους, χωρίς τον «μαέστρο» τους, που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Πρώτη εμφάνιση ως βασικός για τον Ερίκ Αμπιντάλ μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Βασικοί για τους φιλοξενούμενους οι Βύντρα, Σιμάο, εκτός αποστολής ο Καράμπελας.

Στο 16’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μια μάλλον τραβηγμένη απόφαση του διαιτητή, όμως ο Βίγια δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Νάβας. Τα λεπτά περνούσαν, με τους «μπλαουγκράνα» να μην έχουν και πολύ… φαντασία στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει φάσεις. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ένα δυνατό σουτ από τον Ντάνιελ Άλβες, το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ της Λεβάντε.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Ακουαφρέσκα σκόραρε, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μια πολύ δύσκολη φάση. Ο Βιλανόβα «ανακάτεψε» την τράπουλα, έκανε αλλαγές , όμως η ομάδα του συνέχισε να μην βγάζει φάσεις. Αφού λοιπόν ο Βίγια στο 82’ αστόχησε από το ύψος του πέναλτι και μόνος του, ήρθε ο Φάμπρεγας δύο λεπτά αργότερα να «λυτρώσει» την Μπαρτσελόνα, με διαγώνιο σουτ, που έγραψε το τελικό 1-0.

Πλέον, οι Καταλανοί στρέφουν όλη την προσοχή τους στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά.


Barcelona 1-0 Levante από goalsarena2012

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: