Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Στο τέλος θα κριθεί η κορυφή!!

Το ντέρμπι κορυφής της Football League 2 ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την Αναγέννηση Καρδίτσας ήρθε 0-0 με τους Θεσσαλονικείς να παραμένουν πρωτοπόροι.

Στο τέλος θα κριθεί η κορυφή
Χωρίς νικητή, αλλά και χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Football League 2 ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαρίας και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ωστόσο, αυτοί που μπορούν να χαίρονται ακόμη και αν δεν νίκησαν είναι οι Θεσσαλονικείς, αφού παραμένουν στην κορυφή, αφού έχουν έναν βαθμό παραπάνω από τους Καρδιτσιώτες μία «στροφή» πριν το φινάλε.

Στα άλλα παιχνίδια του Βορείου ομίλου η Κασσιόπη επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-0 του Τηλυκράτη. Εύκολο «διπλό» στο γήπεδο του Εθνικού Σιδηροκάστρου με σκορ 3-0 πήρε ο Οδυσσέας Κορδελιού. Σπουδαίο «τρίποντο» πήρε ο Τύρναβος επικρατώντας 1-0 του Αιγινιακού, ενώ στο 1-1 «κόλλησαν» Δόξα Κρανούλας και Ζάκυνθος.

Τώρα όσον αφορά στα ματς του Νοτίου ομίλου σημαντική νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στον Φωστήρα πήραν στην Κρήτη τα Χανιά. Με το ίδιο σκορ (2-1) επικράτησε και η Προοδευτική του Παναιγιάλειου. Στο 1-1 «κόλλησαν» Κόρινθος και Αχαρναϊκός. Χορταστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον Αστέρα Μαγούλας και το Ρούβα με την αναμέτρηση να λήγει 2-2, ενώ χωρίς νικητή έληξε το ματς ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Πανηλειακό με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Η 21η αγωνιστική (Βόρειος όμιλος):

Απόλλων Καλαμαριάς- Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Δόξα Κρανούλας- Ζάκυνθος 1-1
Κασσιόπη- Τηλυκράτης 3-0
Εθνικός Σιδηροκάστρου- Οδυσσέας Κορδελιού 0-3
Τύρναβος- Αιγινιακός 1-0

*Ο Βατανιακός παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Τσαριτσάνης από το πρωτάθλημα.

Η 22η αγωνιστική (Νότιος όμιλος):
Κόρινθος- Αχαρναϊκός 1-1
Χανιά- Φωστήρας 2-1
Προοδευτική- Παναιγιάλειος 2-1
Αστέρας Μαγούλας- Ρούβας 2-2
Επισκοπή- Πανηλειακός 1-1
Ρεπό: Γλυφάδα

** Η Καλαμάτα παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: