Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Καμμένος: «Ποιος πήρε τηλέφωνο τον διαιτητή;»

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και τάχθηκε υπέρ της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του διαιτητή Τριτσώνη.

Καμμένος: «Ποιος πήρε τηλέφωνο τον διαιτητή;»
Ο Πάνος Καμμένος μίλησε στον ΣΚΑΪ και τόνισε ότι η ΑΕΚ περνά μία ταλαιπωρία, για την οποία ευθύνονται πολλοί, ευθύνονται οι διοικήσεις της και εκείνοι που μετέτρεψαν σε στοιχηματζίδικο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Βλέπαμε απίθανες ομάδες να κερδίζουν μεγάλες ομάδες, διότι οι μεγάλες ομάδες σταμάτησαν να παίζουν γιατί κάποιοι είχαν στοιχηματίσει», είπε.

Μάλιστα, τόνισε ότι «από τότε που μπήκε το στοίχημα, γίνονται όλα αυτά τα όργια. Σκοπός τους είναι να κερδίζουν. Έχουν διώξει τα νέα παιδιά από τα γήπεδα. Δεν μπορούνε να πάνε οι οικογένειες».

Ο κ. Καμμένος τάχθηκε υπέρ της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου του διαιτητή Σταύρου Τριτσώνη από τον εισαγγελέα, στην έφεση που έχει ασκήσει η ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης, η οποία προβλέπει τον μηδενισμό για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και την αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.

«Ποιος πήρε τηλέφωνο τον διαιτητή;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια για όλες τις ομάδες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: