Κυριακή 21 Απριλίου 2013

«Υποχρέωση της ΑΕΚ να νικήσει»

Η ΑΕΚ δίνει το πιο κρίσιμο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο και το σύνθημα που δίνει ο Παύλος Μητρόπουλος είναι νίκη και μόνο νίκη.

«Υποχρέωση της ΑΕΚ να νικήσει»
Ο Παύλος Μητρόπουλος γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή την στιγμή η ΑΕΚ, η οποία θέλει μόνο νίκη στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο για να ελπίζει σε παραμονή στην Σουπερλίγκα.

Διαβάστε όσα είπε ο Παύλος Μητρόπουλος στη Nova:

«Πάνω απ' όλα ως επαγγελματίες είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ομάδα να κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε αύριο. Το γεγονός ότι ακόμα έχουμε ελπίδες, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Μπορεί να είμαστε απογοητευμένοι όλοι απ' τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας, μπορεί να αισθανόμαστε κάπως περίεργα, αφού αυτό δε συμβαίνει σε οποιαδήποτε ομάδα αλλά στην ΑΕΚ, είναι όμως υποχρέωσή μας αύριο να νικήσουμε γιατί έχουμε ακόμα ελπίδες για τη σωτηρία».

Ο κορυφαίος μέσος της ΑΕΚ φέτος στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι παίκτες σκέφτονται από τώρα και την απόφαση της επιτροπής εφέσεων.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τη νίκη που πιστεύω ότι μπορεί να μας κρατήσει στην κατηγορία. Αν κερδίσουμε την έφεση θα είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουμε. Τώρα το μυαλό μας είναι στο αυριανό παιχνίδι και πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Σε ό,τι αφορά στο σημερινό παιχνίδι και στην κατάσταση που πρέπει να βρεθεί αυτός και οι συμπαίκτες του, ήταν ξεκάθαρος:

«Τώρα ο καθένας μας πρέπει να βγάλει την προσωπικότητά του σ' αυτό το ματς και τον χαρακτήρα του. Αυτά τα ματς είναι για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να δείξει ο καθένας μας τι πάθος και δύναμη έχουμε μέσα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: