Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Αποστολή εξετελέσθη για ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές στο β’ ημίχρονο και με τέρματα των Γεωργιάδη, Κατσουράνη, επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Με τέσσερις βαθμούς στα πλέι οφ οι Θεσσαλονικείς.

Αποστολή εξετελέσθη για ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ για να μπει με τέσσερις πόντους στα πλέι οφ και τα κατάφερε. Έστω και πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το υπέρ του 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, ωστόσο στο δεύτερο οι Θεσσαλονικείς ανέλαβαν τα ηνία (με τον Κατσουράνη στη φυσική του θέση) και έφτασαν στη νίκη. Ο Γεωργιάδης πέρασε αλλαγή και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ στο 65’, για να έρθει ο Κατσουράνης με εξαιρετική προσωπική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή να διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο 80’.

Το ματς:


Οι δυο ομάδες μπήκαν «μουδιασμένα» στον αγωνιστικό χώρο. Παιχνίδι κέντρου, χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και αξιόλογες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Το πρώτο εικοσάλεπτο, κύλησε με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους και τον ΠΑΣ να έχει τις δυο πρώτες τελικές προσπάθειες με τον Ντε Βινσέντι, δίχως όμως να απειλείται η εστία του Γλύκου.

Με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Κάτσε, οι Ηπειρώτες συνέχισαν να ‘ναι πιο δραστήριοι επιθετικά. Στην πιο μεγάλη ευκαιρία τους, ο Ίλιτς εκμεταλλεύτηκε τη λάθος αντίδραση του Κωνσταντινίδη, γύρισε στην περιοχή για τον Λίλα, ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

Στην προσπάθειά του ν’ αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, ο Δώνης πέρασε τον Ιντζίδη στη θέση του Λόρενς, για ν’ ανέβει στη μεσαία γραμμή ο Κατσουράνης, εσωτερική αλλαγή που βοήθησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει καλύτερη κυκλοφορία και σταδιακά να γίνεται πιο επικίνδυνος.

Η δεύτερη αλλαγή του ήταν ο Γεωργιάδης (αντί του Λάζαρ) με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να επωφελείται από το λάθος του Πάντου (στο γύρισμα του Κατσουράνη) και με κοντινό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η εμφάνιση του Κατσουράνη ήταν καταλυτική, παίζοντας στο δεύτερο μέρος στη φυσική του θέση και ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετική προσωπική ενέργεια και γκολ από τον Έλληνα άσο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Κατσουράνης, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ (65’ Γεωργιάδης), Φωτάκης, Καμαρά, Λόρενς (46’ Ιντζίδης), Σαλπιγγίδης (77’ Κίτσιου).

Στον πάγκο: Ιτάνζ, Πέλκας, Παπαδόπουλος, Ετο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος (78’ Ντάσιος), Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (85’ Κεϊτά), Λίλα, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ιλιτς (85’ Βίλα).

Στον πάγκο: Μπαμπανιώτης, Οικονόμου, Γιάκος, Νικλητσιώτης.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Γεωργαράκος (Αθηνών)
Γήπεδο Τούμπας  Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: