Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Όσο ζει… ελπίζει!!

Τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει να διεκδικεί η Γουότφορντ. Στην 44η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, επικράτησε 4-0 της Μπλάκμπερν, μένοντας στο -4 από τη Χαλ. Κερδισμένη η Χάντερσφιλντ όσον αφορά τη μάχη για τη σωτηρία, αφού επιβλήθηκε 3-0 της Μίλγουολ.
Οι «hornets» εξασφάλισαν ούτως ή άλλως θέση στα πλέι-οφ ανόδου, αλλά… όσο ζουν ελπίζουν και δεν άφησαν τις «τίγρεις» να πανηγυρίσουν από τώρα την παρουσία τους στην Πρέμιερ Λιγκ μαζί με την πρωταθλήτρια Κάρντιφ, μετά την ισοπαλία (0-0) με τη Μπρίστολ Σίτι, το βράδυ της Παρασκευής.
Η Μπόλτον, πήρε σπουδαίο «τρίποντο» με το τελικό 2-1 επί της Μίντλεσμπρο, για να βρεθεί στην 6η και τελευταία θέση των πλέι-οφ, με τη Μπράιτον να ανεβαίνει στο 4ο «σκαλί» μετά τη διάλυση της Μπλάκπουλ με σκορ 6-1.
Έξω από τη ζώνη του μίνι – πρωταθλήματος αλλά σε απόσταση αναπνοής η Λέστερ, που έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Κακό το 0-0 για τη Νότιγχαγμ Φόρεστ, που δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Μπάρνσλεϊ.
Στην… άλλη άκρη του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ, η Χάντερσφιλντ ανάσανε με το 3-0 επί της Μίλγουολ για να βρεθεί στο +3 από τις θέσεις του υποβιβασμού, ενώ η Γουλβς έμεινε στην τελευταία τριάδα, βλέποντας την Τσάρλτον στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 2-1.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 44ης αγωνιστικής:
Χαλ – Μπρίστολ Σίτι 0-0 (20/4)
Χάντερσφιλντ – Μίλγουολ 3-0
Μπέρνλι – Κάρντιφ 1-1
Γουότφορντ – Μπλάκμπερν 4-0
Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπάρνσλεϊ 0-0
Μπόλτον – Μίντλεσμπρο 2-1
Κρίσταλ Πάλας – Λέστερ 2-2
Μπέρμιγχαμ – Λιντς 1-0
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ίπσουϊτς 1-1
Ντέρμπι Κάουντι – Πίτερμπρο 3-1
Μπράιτον – Μπλάκπουλ 6-1
Τσάρλτον – Γουλβς 2-1
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: