Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Μαρκόπουλος: «Η διαιτησία πρέπει να σέβεται τον ΠΑΟΚ»

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο.

Μαρκόπουλος: «Η διαιτησία πρέπει να σέβεται τον ΠΑΟΚ»
Αιχμές για κάποια σφυρίγματα στην ήττα (66-59) του ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο, άφησε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ωστόσο, στη συνέχεια ο έμπειρος κόουτς παραδέχθηκε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν ήταν καλός κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

«Ο Πανιώνιος έχει βάθος και μπορεί να χτυπήσει και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, μετά ο Πανιώνιος μας πίεσε και κάναμε λάθη. Δεν αντέξαμε, ήταν πολλοί παίκτες που ερχόταν από τραυματισμούς. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε στα πλέι οφ την τέταρτη θέση, συγχαρητήρια στα παιδιά γι' αυτή την επιτυχία. Επίσης έχω να πω ότι η διαιτησία πρέπει να σέβεται τον ΠΑΟΚ και όπως έπαιξε σήμερα να παίζει και σε εκτός έδρας παιχνίδια μας. Υπάρχουν πολλά σφυρίγματα που τα φάουλ δεν δόθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Είναι πολλά τα λεπτά σημεία. Πόσες φορές δόθηκε φάουλ στον Παπαδόπουλο πριν πάρει την μπάλα...

Δεν κρίθηκε το ματς στην διαιτησία αλλά θυμάμαι διάφορες φάσεις όπως ένα φάουλ του Χρυσικόπουλου πάνω στον Παππά, αλλά και πολλά άλλα πράγματα που έγιναν. Το ξαναλέω δεν ρίχνω το βάρος στην διαιτησία, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός σήμερα και ήταν βαρύς επιθετικά», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

«Ο Νικολόπουλος μπήκε για να πασάρει ενώ ο Χάτσερ έχει ρόλο και στο σκοράρισμα, αν δεν σκοράρει ο πλέι μέικερ σου είναι δύσκολο γιατί θα πέσουν πάνω στον Παπαδόπουλο τρεις παίκτες».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είπε: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά κυνηγούσαμε στο σκορ, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σήμερα ήμασταν άστοχοι. Ο Πανιώνιος μας πίεσε πολύ και αυτό μας επηρέασε και κάναμε λάθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: