Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Στην Τσάμπιονσιπ η Μπόρνμουθ!!

Η Μπόρνμουθ, από το βράδυ του Σαββάτου, πανηγυρίζει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, έπειτα από 23 χρόνια. Οι πρωτοπόροι της LeagueOne επιβλήθηκαν 3-1 της Καρλάιλ και σε συνδυασμό με την «αυτοκτονία» της Ντονκάστερ που ηττήθηκε 1-0 από τη Νοτς Κάουντι, εξασφάλισαν την παρουσία τους στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας.
Η Μπρέντφορντ, έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Χάρτλπουλ και την 46η και τελευταία αγωνιστική, αντιμετωπίζει τη Ντονκάστερ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο διακυβεύονται δύο πράγματα.
Αρχικά, ο τίτλος, με την πρωτοπόρο Μπόρνμουθ να φιλοξενείται από την Τρανμίρ και έπειτα, η δεύτερη και τελευταία προνομιούχος θέση, με τη Μπρέντφορντ να υποδέχεται την Ντονκάστερ που μπορεί να στεφθεί ακόμα και πρωταθλήτρια.
Οι Γιόβιλ (1-0 την Κρου), Σουίντον (3-0 τη Στίβενεϊτζ) και Σέφιλντ Γουένσντεϊ (ήττα 3-0 από την Πόρτσμουθ), θα βρίσκονται δεδομένα στα πλέι-οφ στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου.
Στην ουρά, η Σκάνθορπ πέρασε από την έδρα της ΜΚ Ντονς με το υπέρ της 1-0 και πλέον, θέλει νίκη επί της Σουίντον στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος, ήττα της Κόλτσεστερ από την Καρλάιλ και κάλυψη της διαφοράς των τριών τερμάτων για να σωθεί!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 45ης αγωνιστικής:
Πόρτσμουθ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0
Κόβεντρι – Λέιτον Όριεντ 0-1
ΜΚ Ντονς – Σκάνθορπ 0-1
Όλνταμ – Κρόουλι 2-1
Ντονκάστερ – Νοτς Κάουντι 0-1
Μπόρνμουθ – Καρλάιλ 3-1
Σουίντον – Στίβενεϊτζ 3-0
Γουόλσολ – Μπέρι 1-1
Γιόβιλ – Κρου 1-0
Κόλτσεστερ – Σριούσμπερι 0-0
Πρέστον – Τρανμίρ 1-0
Χάρτλπουλ – Μπρέντφορντ 1-1

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: