Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Κούπα για Τζίλιγχαμ, άνοδος για Πορτ Βέιλ!!

Τον τίτλο του πρωταθλητή στη League Two κατέκτησε η Τζίλιγχαμ, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός πως έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τη Γουίμπλετον. Την άνοδό της στη League One εξασφάλισε ουσιαστικά και η Πορτ Βέιλ με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στη Νορθάμπτον. Άνοδος στη LeagueTwo για τη Μάνσφιλντ, μετά το 1-0 επί της Ρέξαμ.
Η ομάδα του Μάρτιν Άλεν μπορεί να έμεινε στο 2-2 με τη Γουίμπλετον, με το βαθμό της ισοπαλίας πάντως να είναι αρκετός για να της χαρίσει την πρωτιά, από τη στιγμή που η άνοδος ήταν ήδη εξασφαλισμένη!
Τα πλάνα της για την League One ετοιμάζει πλέον και η 2η του βαθμολογικού πίνακα, Πορτ Βέιλ, η οποία έμεινε επίσης στο εντός έδρας 2-2 με τη Νορθάμπτον και έφτασε τους 77 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την 4η Τσέλντεναμ.
Με τη διαφορά των γκολ ωστόσο να είναι στο +28 υπέρ του, το συγκρότημα του Μίκι Άνταμς δεν χρειάζεται να αγχώνεται ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής την επόμενη εβδομάδα.
Το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο που χαρίζει την απευθείας άνοδο θα κριθεί πάντως στην τελευταία «στροφή», με τις Ρόδεραμ, Τσέλντεναμ και... θεωρητικά την 5η Μπέρτον να μάχονται για μια θέση!
Εορταστική η ατμόσφαιρα από τους φίλους της Μπάρνετ στο «Underhill Stadium». Όχι μόνο για τη νίκη (1-0) επί της Γουίκομ, που αποτέλεσε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία, αλλά γιατί οι φίλοι της ομάδας αποχαιρέτησαν σε αυτό το παιχνίδι τη φυσική έδρα του συλλόγου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 45ης αγωνιστικής:
Μόρκαμ-Τορκί 0-2
Γιορκ-Σάουθεντ 2-1
Πλίμουθ-Ρόδεραμ 0-1
Έξετερ-Τσέλντεναμ 0-1
Όλντερσοτ-Ντάγκεναμ 1-0
Μπράντφορντ-Μπέρτον 1-0
Μπάρνετ-Γουίκομ 1-0
Πορτ Βέιλ-Νορθάμπτον 2-2
Όξφορντ-Ρότσντεϊλ 3-0
Μπρίστολ Ρόβερς-Άκρινγκτον 0-1
Φλίντγουντ-Τσέστερφιλντ 1-3
Τζίλιγχαμ-Γουίμπλετον 2-2
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: