Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Μάρκοβιτς: «Παίξαμε και για τους απόντες»

Απόλυτα ευχαριστημένος για τη νίκη του ΚΑΟΔ και την προσπάθεια των παικτών του, δήλωσε ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Μάρκοβιτς: «Παίξαμε και για τους απόντες»
Μετά τη νίκη του ΚΑΟΔ επί του Ρεθύμνου, ο Νέναντ Μάρκοβιτς εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος και στάθηκε στο πάθος με το οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες του, ξεπερνώντας ακόμα και τα προβλήματα τραυματισμών.

«Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που έχει μια πολύ καλή πορεία που είναι συνέχεια της περσινής και έχει εδραιωθεί μέσα στις 5 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Για μας ήταν μια περίεργη εβδομάδα γιατί βρεθήκαμε να δουλεύουμε με 2 μόνο ψηλούς και ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι παρέμειναν συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα και προσπάθησαν και για τους απόντες. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα μπήκαν στις προπονήσεις με δική τους ευθύνη και χωρίς το οκ των γιατρών. Αυτός ήταν ο λόγος που πήραμε τον Ράντοβιτς για να μας βοηθήσει και στις προπονήσεις. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο παιχνίδι γιατί το Ρέθυμνο παίζει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με όλους του παίκτες να σουτάρουν από το τρίποντο. Καταφέραμε να προσαρμόσουμε την άμυνά μας και να βγούμε νικητές. Είχαμε καλές και κακές στιγμές μέσα στο παιχνίδι αλλά αυτό είναι φυσιολογικό γιατί δεν μπορείς να είσαι καλός για 40΄», τόνισε ο τεχνικός της Δράμας.

Από την πλευρά των παικτών ο Μπάβτσιτς που έκανε καταπληκτική εμφάνιση, είπε: «Να συγχαρώ πρώτα απ όλα το Ρέθυμνο γιατί μας έδειξε και σήμερα γιατί είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Α1. Επίσης να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί όλη την εβδομάδα είχαμε πολλούς τραυματισμούς που δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε όπως θέλαμε αλλά παρ όλα αυτά πετύχαμε μία σημαντική νίκη η οποία μας εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία και αυτό είναι πολύ σημαντικό γενικότερα για το μπάσκετ αλλά γενικότερα και για τους φιλάθλους μας που τους δώσαμε μια τέτοια χαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: