Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Φέργκιουσον: «Δεν πάει στην Παρί ο Ρούνεϊ»

Σίγουρος πως ο Ρούνεϊ θα είναι και την επόμενη σεζόν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Φέργκιουσον: «Δεν πάει στην Παρί ο Ρούνεϊ»
Το θέμα της παραμονής του Γουέιν Ρούνεϊ στο «Ολντ Τάφορντ» έχει επανέλθει στην επικαιρότητα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον προπονητή της ομάδας να διαψεύδει τα περί μετακίνησης του Άγγλου ποδοσφαιριστή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τη φήμη αυτή πυροδότησαν οι δηλώσεις του Μισέλ Μουλέν, πρώην συμβούλου του γαλλικού συλλόγου, ο οποίος δήλωσε πως η μεταγραφή του Ρούνεϊ στους Παριζιάνους είναι τελειωμένη υπόθεση: «Θα το δείτε από την επόμενη σεζόν, θα είναι παίκτης της Παρί, είναι κλεισμένο», δήλωσε ο Μουλέν, ανάβοντας… φωτιές στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων».

Σε σχετική ερώτηση ο Σκωτσέζος τεχνικός απάντησε λακωνικά, αλλά με σαφήνεια: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά αλήθεια σε αυτούς τους ισχυρισμούς», διαβεβαίωσε ο Σερ Άλεξ.

Το ενδεχόμενο φυγής του Άγγλου στράικερ ήρθε στην επιφάνεια για πρώτη φορά, με αφορμή το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε στην εντεκάδα της Γιουνάιτεντ, στον επαναληπτικό κόντρα στη ΡΕάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τότε συζητήθηκε έντονα ότι ο ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του. Νερό στον μύλο της συγκεκριμένης φήμης έριξε η απόφαση του Φέργκιουσον να αντικαταστήσει τον Ρούνεϊ στην αναμέτρηση απέναντι στη Γουεστ Χαμ την περασμένη Τετάρτη και πλέον μένει να δούμε αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: