Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Αφιερωμένη σε παίκτες και κόσμο η νίκη»

Εμφανώς ευχαριστημένος ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ.

Σφαιρόπουλος: «Αφιερωμένη σε παίκτες και κόσμο η νίκη»
Στους παίκτες και στον κόσμο αφιέρωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τη νίκη (66-59) του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας κόουτς ήταν ευχαριστημένος κυρίως με την άμυνα που έπαιξε η ομάδα του, ενώ στη συνέχεια αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία.

«Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες, θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά αυτούς που αποτελούν τα κλειδιά του και εκτός του Χάτσερ που μας δημιούργησε στην αρχή προβλήματα, γενικά τα πήγαμε καλά. Μετά τα τρία πρώτα λεπτά του αγώνα ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Το ματς ήταν ντέρμπι στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε πιο καθαρό μυαλό στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ έχει γενικά πολλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν την “ζημιά”, θέλαμε με την άμυνά μας να προκαλέσουμε προβλήματα στην δημιουργία και το καταφέραμε μιας και ο ΠΑΟΚ τελείωσε το παιχνίδι με 22 λάθη μέσα στην έδρα του. Αφιερώνω τη νίκη σε όλους τους παίκτες της ομάδας, είναι σημαντικό που έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να βάζουμε πάνω απ' όλα το "εμείς". Ευχαριστώ και τον κόσμο μας για το μακρινό ταξίδι που έκανε», είπε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για τη μικρή συμμετοχή του Παππά στα τελευταία λεπτά: «Έχει ένα χτύπημα στη γάμπα μπορεί να είναι και θλάση και γι’ αυτό δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ματς».

Για τη διαιτησία: «Τι να πω και εμείς πήραμε τεχνική ποινή».

Για το αν ο Πανιώνιος μπορεί να τερματίσει πιο ψηλά από την τρίτη θέση: «Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς και δεν μπορούμε να λέμε που θέλουμε να στοχεύσουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Με τη σειρά του, ο Μπίλι Κιζ υπογράμμισε: «Ήταν μία μεγάλη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: