Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Νοκ-άουτ ο Ντε Μπλάσις!!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Αστέρα Τρίπολης εν όψει ΟΦΗ, καθώς ο Ντε Μπλάσις τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση κι έμεινε εκτός αποστολής.

Νοκ-άουτ ο Ντε Μπλάσις
Άλλη μια βασική απουσία προέκυψε στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ντε Μπλάσις χτύπησε στον αστράγαλο και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Σάκη Τσιώλη για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (21/4, 19:00).

Ωστόσο όπως διαβεβαίωσε το ιατρικό επιτελείο, ο Αργεντινός θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός για τους Αρκάδες έμειναν ακόμη οι Περόνε, Μπαρτολίνι, Τσαμπούρης, Φούλοπ, Ουσέρο, Πιπίνης και Σανκαρέ (οι τρεις τελευταίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους).

Η αποστολή: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Φορμίκα, Κοντοές, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Σέτι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Κάφα, Έγκον, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής, Λέντσε.

Τα εισιτήρια με ΟΦΗ:

"Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΟΦΗ, θα διατίθενται την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 2.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».
Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 10€.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.
Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 5.30μμ
Ώρα έναρξης αγώνα: 7.00μμ"Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: