Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Το δέλεαρ του Champions League επηρεάζει τη μεταγραφή!!

Προβληματισμένοι για την υπόθεση του Στέβαν Γιόβετιτς παρουσιάζονται στην Άρσεναλ.

Το δέλεαρ του Champions League επηρεάζει τη μεταγραφή
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ εν όψει της επόμενης σεζόν φέρεται να βρίσκεται ο Στέβαν Γιόβετιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Ωστόσο, η απόκτηση του Μαυροβούνιου φορ της Φιορεντίνα εξαρτάται από την θέση που θα καταλάβουν οι Λονδρέζοι στο βαθμολογικό πίνακα της Premier League.

Η μεταγραφή του διεθνούς άσου στους «κανονιέρηδες» εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να εντάξουν τον Γιόβετιτς στο δυναμικό τους, ακόμη και αν δεν καταφέρουν να τον δελεάσουν με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι φιναλίστ του Κυπέλλου Αγγλίας διατηρούν οψιόν για τον διεθνή φορ από την μεταγραφή του Ματέγια Νάστασιτς στην λήξη της περασμένης καλοκαιρινής περιόδου για 14 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο Μαυροβούνιος είναι πιθανό να αποτελέσει εναλλακτική λύση, εφόσον η Μάντσεστερ Σίτι αποτύχει να αποκτήσει τον Έντινσον Καβάνι της Νάπολι.

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή σεζόν ο 23χρονος επιθετικός συμφώνησε να παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο με την προϋπόθεση να μπορέσει να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: