Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Προπονητής και 7 «βασικοί»

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την εντολή και οι τρείς στενοί του συνεργάτες ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο. Είναι αλήθεια πως στον ΠΑΟΚ έχουν αργήσει πολύ την διαδικασία της συμφωνίας με τον νέο προπονητή. Και όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο δύσκολη είναι η κατάσταση.
Πάντως από την στιγμή που οι Βρύζας, Ζαγοράκης και Τσιστιακόφ κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν αναλυτικά για τον νέο ΠΑΟΚ της περιόδου 2013-2014 είναι σαφές πως θα εφαρμοστεί το πλάνο που έχουν εκπονήσει. Η απόφαση που έχει ληφθεί, είναι αρχικά να προσληφθεί ένας έμπειρος προπονητής που θα έχει το γενικό κουμάντο, αλλά δεν θα παίρνει τις αποφάσεις μόνος του. Συλλογική θα είναι η απόφαση που θα λαμβάνουν στον ΠΑΟΚ.
Επίσης θα αποκτηθούν σίγουρα δύο κεντρικοί αμυντικοί, ένας παίκτης που αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της άμυνας, ένας παίκτης που θα παίζει στα αριστερά. Στα χάφ θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός έμπειρου παίκτη, ενώ και στα «άκρα» θα κινηθούν για την απόκτηση δύο παικτών που θα μπορούν να διεμβολίσουν τις αντίπαλες άμυνες.
Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν στα χέρια τους προτάσεις και για απόκτηση επιθετικού. Εκτός από τον προπονητή λοιπόν, τουλάχιστον 7 παίκτες πρώτης γραμμής θα αποκτηθούν για να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν. Κατά κύριο λόγο οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι για να μην «μπλέξει» ο ΠΑΟΚ με διαπραγματεύσεις με ομάδες που έχουν δικαιώματα παικτών.
πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: