Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Κι έπεται συνέχεια στην ΑΕΚ…!!

Μετά την παραμονή των Ανάκογλου και Τσουμάγκα, σειρά παίρνουν για διαπραγματεύσεις άλλοι έξι παίκτες σήμερα στην ΑΕΚ. Μάχη για Μητρόπουλο και Κορδέρο, για γκολκίπερ κινείται η «Ένωση».

Κι έπεται συνέχεια στην ΑΕΚ…
Η υπογραφή τετραετών συμβολαίων με τους Ανάκογλου και Τσουμάγκα ήταν η πρώτη ένδειξη των προθέσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη για μία αγωνιστικά ισχυρή ΑΕΚ στην τρίτη κατηγορία. Και θα υπάρχει συνέχεια, αφού στόχος είναι η δημιουργία ενός ρόστερ που δεν θα θυμίζει σε τίποτα ομάδα που παίζει στη Γ’ Εθνική.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα έχει σήμερα επαφές με μάνατζερ έξι παικτών για να «κλείσει» τις συμφωνίες μαζί τους. Πιο δύσκολη εξ αυτών είναι του Βαλεντίνου Βλάχου, καθώς ο νεαρός δεξιός μπακ έχει το βλέμμα του στο εξωτερικό και φέρεται κοντά σε μεταγραφή εκτός συνόρων. Δυσκολίες υπάρχουν και για την περίπτωση του Παύλου Μητρόπουλου λόγω του συμβολαίου που έχει με τον Παναιτωλικό και των απαιτήσεων που έχει η ομάδα του Αγρινίου.

Αντίθετα, σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Νίκου Γεωργέα στα 37 του, ενώ σχεδόν βέβαιες οι παραμονές των Γιάννη Καραλή, Χρήστου Αρκούδα και Αινεία Καλογέρη. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν επαφές και με τους πέντε παίκτες που εκπροσωπεί ο Βασίλης Τσιάρτας και έχει εγγυηθεί ο ίδιος για την παραμονή τους. Εμπόδια υπάρχουν για τον Ξενοφώντα Φέτση, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος με την πρώτη πρόταση που του έγινε, ενώ αντίθετα δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα για να μείνουν οι Τσούπρος, Κουρέλλας, Γροντής και Νικολόπουλος.

Επαφή θα γίνει και με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, τον οποίο θέλουν πολύ στην ΑΕΚ, αλλά είναι δύσκολο να μείνει για να παίξει στην τρίτη κατηγορία, ειδικά αν υπάρξει πρόταση γι’ αυτόν από την Ισπανία. Στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα είναι και οι Νίκος Κατσικοκέρης και Θωμάς Τσίτας, ενώ μέχρι την Παρασκευή περιμένουν στην ΑΕΚ την απάντηση του Σωκράτη Τσουκαλά. Τέλος, ο Χρήστος Μπούρμπος περιμένει την πρόταση που θα του γίνει για να αποφασίσει.

Πάει και για γκολκίπερ

Η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα που θα λογίζεται βασικός, καθώς ο μεν Κωνσταντόπουλος αναζητεί ομάδα στην Αγγλία, ο δε Αραμπατζής είναι δύσκολο να μείνει λόγω των οφειλών που υπάρχουν απέναντί του και αγγίζουν τις 400.000 ευρώ. Οι Μοσχονάς και Μακρυωνίτης ήταν οι «ρεζέρβες» για τη συγκεκριμένη θέση φέτος, αλλά είναι αμφίβολο αν θα παραμείνουν και οι άνθρωποι της «Ένωσης» ψάχνουν έναν έμπειρο γκολκίπερ για να στηριχτεί πάνω του η ομάδα στην τρίτη κατηγορία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: