Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Γεωργιάδης: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για την πρωτιά»

Ικανοποίηση και αισιοδοξία για τη συνέχεια είχαν τα λεγόμενα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Γεωργιάδη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γεωργιάδης: «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για την πρωτιά»
Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στη διαιτησία, από την οποία είχε παράπονα.

Ακόμα, λόγος έγινε και για την αλλαγή του Βούκιτς, ο οποίος έφυγε για τα αποδυτήρια αλλά και για τον Ολίσε και το υπόλοιπο ρόστερ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Οι παίκτες είχαν θέληση και αποφασιστικότητα. Είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να έχεις παιχνίδια ανά τρεις μέρες. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε στη Τρίπολη αλλά νικήσαμε. Ο Αστέρας είναι σκληρή ομάδα που δεν σε αφήνει να αναπτυχθείς. Ήταν μια δύσκολη νίκη αλλά τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει καλό ποδόσφαιρo αλλά όταν δεν μπορεί, πρέπει να κάνει τέτοιες νίκες έστω και με 1-0 γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος ήταν θετικός και βοήθησε πολύ. Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Τετάρτη».

Για την διαιτησία: «Θέλω να πω πως ήταν μπροστά μου ένας επόπτης που δεν έδωσε σφύριγμα υπέρ ματς ενώ έδωσε πάρα πολλά φάουλ ο κ. Κάκος που εγώ δεν θα κατάλαβα. Είναι πάντως καλός διαιτητής. Δεν έχω μιλήσει για την διαιτησία. Το πρώτο γκολ του Ατρομήτου ήρθε από ένα φάουλ που δεν υπήρχε, ενώ και η κόκκινη του Σίλντενφελντ στο ματς με τον Αστέρα ήρθε από φάουλ που δεν υπήρχε. Ζήτησα από την Σούπερ Λιγκ τα τρία παιχνίδια στην έδρα μας να γίνουν στις 20.30. Μου είπανε πως θα προσπαθήσουν τουλάχιστον τα δύο να γίνουν αυτή την ώρα αλλά τελικά και τα τρία γίνονται στις 18.15. Εντάξει, εμείς θα συνεχίσουμε...».

Για την αλλαγή του Βούκιτς και ότι κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια: «Ο Βούκιτς χώλαινε από το 25'. Ηταν δύσκολο να αγωνιστεί, αυτός προσπάθησε να παίξει αλλά υπήρχε πρόβλημα από το 25'. Είναι μεγάλος παίκτης, τέτοιους παίκτες θέλουμε στον ΠΑΟΚ. Στο τέλος το συζητήσαμε, δεν μπορεί να φεύγει από τον πάγκο. Θα τιμωρηθεί όπως ο Σίλντενφελντ και ο Ιτάνζ. Μακάρι να είναι έτοιμος την Τετάρτη για να τον χρειαστούμε».

Για τον Ολίσε: «Νομίζω πως μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις της επίθεσης, ο ίδιος μου έχει πει πως μπορεί και φορ. Ελπίζω να είναι καλός και την Τετάρτη. Μπορούμε να δούμε στοιχεία στον ίδιο, πλην του ταλέντου προσπαθεί και στην άμυνα. Δε θέλω να ασχοληθώ με αυτό τώρα, έχουμε χρόνο ακόμη».

Για τη ψυχολογία της ομάδας: «Ειδικά στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μετά κάναμε λάθη ως οργανισμός. Έτσι χάσαμε στο ματς με τον ΠΑΣ που δεν ήμασταν χειρότεροι. Ήρθαν αυτές οι δύο νίκες αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε ακόμη δύο ματς. Αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι, ό,τι χρειαστεί για την πρωτιά πιστεύω πως θα το κάνουμε».

Για τα πολλά λάθη: «Πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένοι οι παίκτες, υπάρχει η κούραση αλλά καλύψαμε καλά τα νώτα μας σήμερα και δεν είχε φάσεις ο Αστέρας. Αν θυμηθείτε στο ματς Κυπέλλου, μας έκανε πολλές ευκαιρίες σε ανοιχτό γήπεδο».

Για το ρόστερ: «Πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ είπα στους παίκτες πως ο ΠΑΟΚ έχει 22 παίκτες και είναι ικανός να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ με όποιον χρησιμοποιηθεί. Και αυτό το πιστεύω που λέω».

Για τη σύγκριση του ΠΑΟΚ και του Αστέρα: «Πολλοί έλεγαν πως έχει καλύτερη ομάδα από εμάς. Εγώ λέω πως ούτε καλύτερη ομάδα είχε αλλά ούτε καλύτερους παίκτες, είναι μια σκληρή ομάδα. Αφού τελείωσανε αυτά τα δύο ματς (σ.σ. του Κυπέλλου) έπρεπε να δείξουν οι παίκτες μας πως είναι καλύτεροι και τα καταφέρανε, με όλο τον σεβασμό στον Αστέρα».

Για τους παίκτες που πλέον έχουν πιο ενεργό ρόλο: «Και ο Κουμάλο έκανε καλή δουλειά και ο Ρομπέρ. Τον αδικούμε πολύ, νομίζω πως είναι καλός και σημαντικός παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: