Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πρόταση του ΠΑΟΚ σε Στέφενς

Παρουσία του Ιβάν Σαββίδη νίκησε χθες ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης. Ο μεγαλομέτοχος της μακεδονικής ΠΑΕ παρακολούθησε το ματς, μένοντας ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας και το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πόντιος επιχειρηματίας βρέθηκε με τους συνεργάτες του, με τους οποίους είχε εκτεταμένη συζήτηση, με βασικό αντικείμενο το θέμα προπονητή.

Οι παράγοντες του Δικεφάλου έθεσαν όλα τα δεδομένα στον μεγαλομέτοχο, ο οποίος θα είναι αυτός που θα εγκρίνει την τελική επιλογή και θα δώσει το τελικό «οκ» για την πρόσληψη του νέου τεχνικού. Στην Τούμπα περιμένουν σήμερα απάντηση από τον Χουμπ Στέφενς, στον οποίο κατέθεσαν πρόταση και κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να αποφανθεί είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Εάν ο έμπειρος Ολλανδός τεχνικός πει «όχι», τότε οι Θεσσαλονικείς θα στραφούν σε άλλες επιλογές, με προτεραιότητα την Ιβηρική. Πάντως, ο Ζήσης Βρύζας ταξίδεψε στο εξωτερικό το Σάββατο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρέθηκε στη Γερμανία, κάτι που συνδέεται με την πρόταση στον Στέφενς. Χθες βράδυ, μετά τη σύσκεψη στην Τούμπα, ακολούθησε δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Κρήνης, όπου παρούσα ανάμεσα σε άλλους ήταν και η Εύα Καϊλή.

Τετ α τετ Σαββίδη-Βιεϊρίνια

Στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα, την προεδρική σουίτα της Τούμπας επισκέφτηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος της Βόλφσμπουργκ, αφού χαιρέτησε παλαιούς γνωστούς του, είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο άνδρες μίλησαν για αρκετά λεπτά, μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα, χωρίς πάντως το περιεχόμενο της κουβέντας τους να γίνει γνωστό. Σε κάθε περίπτωση, αρκετοί συνειρμοί προκλήθηκαν…metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: