Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τους «χρυσώνουν» για το «τρεμπλ»

Κατά 400 χιλ. ευρώ πλουσιότεροι θα γίνουν οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου αν κατακτήσουν και το Κύπελλο Γερμανίας, σύμφωνα με δηλώσεις του Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Τους «χρυσώνουν» για το «τρεμπλ»
Κατέκτησαν το πρωτάθλημα Γερμανίας έχοντας 25 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Το περασμένο Σάββατο ανέβηκαν στην… κορυφή της Ευρώπης, επικρατώντας της Ντόρτμουντ με 2-1 στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου απέμεινε μία ακόμα «υποχρέωση» προκειμένου να ολοκληρώσουν μια ανεπανάληπτη χρονιά. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας. Η οποία, αν έρθει, θα… φουσκώσει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς περισσότερο από όσο υπολόγιζαν στην αρχή της σεζόν.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της Μπάγερν, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, πρόθεση της διοίκησης των Βαυαρών είναι να διπλασιάσει το αρχικό πριμ που είχε τάξει στους παίκτες, αρκεί η ομάδα να κατακτήσει και το Κύπελλο Γερμανίας.

Να σημειωθεί πως η αρχική συμφωνία έκανε λόγο για 200 χιλ. ευρώ σε κάθε παίκτη, ποσό που, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ, μοιάζει… μικρό.

Συνεπώς, εκτός από το γόητρο, οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου θα έχουν ακόμα ένα κίνητρο στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Στουτγάρδη. Το οικονομικό, αφού θα δουν τους λογαριασμούς τους να αυξάνονται κατά 400 χιλ. ευρώ σε περίπτωση που φτάσουν στο «τρεμπλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: