Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο Αλαφούζος έγινε... Πανόπουλος!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει το γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει πάση θυσία να πάρει αδειοδότηση, εξηγεί το πώς ο Αλαφούζος έγινε... Πανόπουλος αλλά και τα καλά και... κακά νέα από το θέμα της ανατροπής του Γιώργου Σαρρή στην ΕΠΟ. Ο Γιάννης Αλαφούζος ως άλλος Χρήστος Πανόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή εν μέσω καταχώρησης σε κάποιες εφημερίδες. Χρόνια τώρα το συνηθίζει αυτό ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης.
Με τις... ιστορικές ανακοινώσεις -καταχωρήσεις κατά κάποιων διαιτητών και άλλα συναφή. Ο Παναθηναϊκός δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα και το έκανε σήμερα ο Αλαφούζος που μέσω της καταχωρημένης ανακοίνωσης της ΠΑΕ ουσιαστικά εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει την αδειοδότηση.
Πάντως η αδειοδότηση είναι το κομβικό σημείο του φετινού Παναθηναϊκού. Αν την πάρει, μπορεί να τσουλήσει η χρονιά, να παλέψει να μπει στην Ευρώπη , να βάλει κάποια σημαντικά χρήματα στο ταμείο και κυρίως να ολοκληρώσει το μεταγραφικό πλάνο, όπως ακριβώς θέλουν οι Αναστασίου, Νταμπίζας, Σαραβάκος.
Αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει την αδειοδότηση το πλήγμα για την ομάδα θα είναι μεγάλο. Και για το πρεστίζ, αλλά και για το οικονομικό και αγωνιστικό πλάνο.
Για αυτό και αυτή η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη για τον Παναθηναϊκό και καθοριστική για την επόμενη χρονιά. Υπάρχει από τις Ενώσεις μία κινητικότητα ανατροπής του προέδρου της ΕΠΟ, Σαρρή. Αυτό είναι το καλό νέο. Το κακό νέο είναι ότι το αντίπαλο δέος είναι ο Γκαγκάτσης...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: