Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Οι λάθος χειρισμοί και οι ευχές

Κάθε άλλο παρά ικανοποίηση είναι το αίσθημα που επικρατεί στα άτομα της παράταξης του Λάμπρου Σκόρδα. Η ήττα στις εκλογές για την ΠΑΕ Άρης έφερε δυσφορία, παρόλο αυτά όμως οι πάντες τονίζουν ότι θα είναι κοντά στη νέα προσπάθεια. Όπως φάνηκε από την διαφορά ψήφων ο συνδυασμός «100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ» μειονεκτούσε σε πολλά.

Το πλάνο που ανέπτυξε ήταν καθαρά θεωρητικό και δεν παρουσίασε κάτι καινούργιο στον κόσμο. Επιπλέον, έχασε πολλά από την στρατηγική που ακολούθησε ο Λάμπρος Σκόρδα το τελευταίο διάστημα. Μία στρατηγική που δεν ενθουσίασε σε καμία περίπτωση τον κόσμο του Άρη, αλλά τον έβαλε και σε σκέψης ανησυχητικές όσον αφορά το μέλλον. Χαρακτηριστικά είναι μερικά παραδείγματα που δείχνουν ότι ο Σκόρδας χειρίστηκε λάθος μερικά πράγματα και μοιραία ήρθε η (νέα) ήττα.

Χαρακτήρισε την αίτηση του Άρη για την υπαγωγή στο «99» αστεία και ήταν βέβαιος ότι θα απορριφθεί. Αντιμετώπισε τους δικηγόρους που ανέλαβαν να τρέξουν το θέμα ως αντιπάλους. Δεν έδειχνε διατεθειμένος να… ανοίξει την πόρτα σε κάποιον επενδυτή, παρα μόνο εάν αυτός θα είχε 30 εκ. ευρώ! Χειρίστηκε εντελώς λάθος το θέμα της ΑΜΚ η οποία απορρίφθηκε.

Πάντως, την επομένη των εκλογών, ο εκ των συνεργατών του Λάμπρου Σκόρδα, τόσο στην επί ενάμιση μήνα διοίκηση, όσο και στην παράταξη «100 χρόνια Άρης», Στέφανος Τσιόνκης, προχώρησε σε γραπτή δήλωση. Αυτή αναφέρει:

«Συγχαρητήρια στη νέα διοίκηση, είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε το εκλογικό αποτέλεσμα και θα το κάνουμε με συνέπεια και ήθος. Τα λόγια και οι υποσχέσεις όμως, τελείωσαν. Αναμένουμε από την διοίκηση του κ. Ηλιάδη να υλοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε στο λαό του Άρη και να βγάλει την ομάδα από την δύσκολη θέση, στην οποία αποδεδειγμένα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και στα μέλη του συνδυασμού μας, για όλα όσα έκαναν, προκειμένου να δώσουμε μια αξιοπρεπή μάχη. Τέλος δίνω μια υπόσχεση, ότι θα παραμείνουμε στις επάλξεις μέχρι την «Ανάσταση» της Αρειανάρας».metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: